Flera svårt skadade i Tyskland efter att en man kört in sin bil i en folkmassa med avsikt – målgruppen var invandrare!

En 50-årig man från Essen har arresterats i Tyskland efter att avsiktligt ha kört in sin bil i en grupp med människor och skadat minst fyra personer. Attacken verkar vara riktad mot invandrare.

Det var strax efter midnatt som mannen i sin silvriga Mercedes försökte köra på en grupp med fotgängare i de västra delarna av staden Bottrop, men de lyckades hoppa åt sidan. Mannen körde då vidare in till centrum, där han körde rakt in i en folkmassa. Enligt polisen ska de som träffats av bilen varit personer från Syrien och Afghanistan, varav flera blev svårt skadade.

Föraren körde sedan vidare mot den närliggande staden Essen, där han försökte köra på människor som väntade vid en busshållplats. Kort därefter blev mannen arresterad misstänkt för försök till mord och enligt myndigheterna ska mannen när han greps ha sagt flera kommentarer där han tog ställning mot invandrare.

Polisen arbetar nu utifrån teorin att det var en planerad attack, som förmodligen motiverats av förarens åsikter om invandrare. Det finns också vissa indikationer på att mannen kan ha en mentalsjukdom.

Tyvärr tror jag inte att det här är det sista vi har sett vad gäller motreaktioner mot den oansvariga migrationspolitiken som förts i Europa under lång tid och som nu börjar sätta sina spår på de flesta håll på kontinenten. Kombinationen av massmigration och öppna hjärtan-politik vs. att blunda för konsekvenserna och vägra ta ansvar för de problem man orsakat, är farlig och polariseringen är nu vida utbredd såväl i Europa som i Sverige.

Men även fast Europas invånare är under attack från bokstavstroende islamister som utför terrordåd lite här och där samt rätt frekvent på sista tiden, så anser jag inte att vi ska tillämpa ”öga för öga, tand för tand-tesen och kallblodigt börja mörda invandrare som hämnd. Vi ska aldrig falla ned till dessa extremisters nivå, utan arbeta för en fredlig lösning!

Om några månader väntar EU-valet och redan nu börjar både svenska och europeiska politiker positionera sig – antingen för en mer högerkonservativ politik där man inför strikta migrations- och integrationslagar samt uppgraderar EU:s gränsskydd, eller för en fortsatt öppna hjärtan/gränser-politik med allt vad det innebär. På hemmaplan har redan flera partier valt sida, till exempel S, MP, C och L.

Såväl svensk som internationell media kommer så klart också att bidraga till att trappa upp meningskriget – kryddat med en del försök till indoktrinering, varför det kommer att bli viktigare än någonsin att hålla huvudet kallt samt försöka förmedla en så sann bild som möjligt av det som händer både på hemmaplan och i omvärlden.

https://www.theguardian.com/world/2019/jan/01/man-drives-car-into-crowd-bottrop-germany?fbclid=IwAR3ECufQf-w4BQqpPoVniIiKNwkhkQI_1e33emT-_AecTnYDYr2MmJGkdm8

crowd

Annonser

En reaktion till “Flera svårt skadade i Tyskland efter att en man kört in sin bil i en folkmassa med avsikt – målgruppen var invandrare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s