Uttråkade ungdomar är det nya Sveriges stora gissel och svenska folkets rankning av regeringens ministrar lämnar mycket kvar att önska!

Tiderna förändras tydligen. När jag var liten roade vi oss med att palla äpplen när vi ville göra busstreck, eller knyta fast tunna snören i plånböcker och gömma oss i buskarna för att vänta på att någon skulle böja sig ned för att försöka fiska upp den, varpå vi drog undan den under en hel del fniss.

Dagens ungdomar roar sig däremot på helt andra sätt – till exempel genom att slå sönder nästan alla rutor på en skola och starta en brand i en container, som några ungdomar i Nyköping ägnade sig åt igår kväll (https://www.aftonbladet.se/…/30-tal-fonster-krossade-pa-sko…), eller varför inte tända eld på en skola som två flickor roade sig med i Uppsala i oktober, vidare kan man alltid puckla på en pensionär, plåga djur, våldtaga en redlöst berusad minderårig flicka, göra inbrott eller varför inte slå ihjäl en hemlös man.

Oavsett vad de stackars små liven tar sig för, så kan de allt som oftast räkna med att undgå straff – på sin höjd blir det några timmars ungdomstjänst och kanske lite böter, men det är lugnt för det betalar ändå päronen!

Stackars små barn som inte har något att företaga sig och istället måste vandalisera, förstöra och förgöra!

Så vad gör våra ädla makthavare åt situationen? Man har redan ägnat otaliga miljoner åt att de senaste åren bygga fritidsgårdar och erbjuda ungdomsaktiviteter i förorterna. Stefan Löfvén och hans socialdemokratiska kompanjoner hade som vallöfte att satsa flera miljoner på att sätta lite färg på förorterna genom att måla om och fräscha upp husen i våra utanförskapsområden, för det lär säkert få dessa missnöjda ligister att tänka efter två gånger innan de begår nästa brott! Korv med bröd och tafsarmband är andra beprövade idéer med mindre glädjande resultat – inte helt oväntat!

Oavsett om vår nya ledare kommer tillhöra det röda eller blå laget så kan vi vara säkra på att daltandet med dessa ungdomar kommer att fortsätta i minst en mandatperiod till och det kostar oss ofantliga summor varje år. Det finns nämligen ingen rakryggad politiker som har modet och kraften att våga slå näven i bordet – åtminstone ingen på riksnivå, men sedan får man också det man röstar på.

I Aftonblaskan kan man idag läsa hur svenska folket betygsatt regeringen och resultatet får mig att undra vilken målgrupp man egentligen har frågat, för en sämre utrikesminister än Margot Wallström har Sverige sällan skådat och ändå ligger hon på andra plats?! För att inte tala om Morgan Johansson – landets genom tiderna sämsta justitieminister, som ändå kommer på sjunde plats?! Helt otroligt!

Antingen har Inizio bara kontaktat S-väljare när de genomförde undersökningen, eller så avspeglar det här verkligen svenska folkets uppfattning om regeringen. Man tar sig för pannan!

Högst betyg fick återigen försvarsministern Peter Hultqvist och sämst av alla ministrar blev föga överraskande Gustaf Fridolin, som tog hem titeln för andra året i rad. Det var väl det enda som stämde någorlunda med verkligheten i denna topplista.
(https://www.aftonbladet.se/…/zLB…/basta-och-samsta-ministern)

Klockan klämtar för 2018 och snart går vi in i ett nytt år. Jag hade önskat att man kunde vända blad både bokstavligen och bildligt, genom att börja året med en ny och fräsch regering som stod redo med riktigt hårda nypor samt en stor fot för att sparka ut alla låtsasfeminister och vänstervurmare!

Men tyvärr ser verkligheten ut att bli allt annat än ljus och folkets ignorans samt ointresse för konsekvenserna gör oss delaktiga i grävandet av vår egen grav!

kick

2 reaktioner till “Uttråkade ungdomar är det nya Sveriges stora gissel och svenska folkets rankning av regeringens ministrar lämnar mycket kvar att önska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s