Tysk IS-kvinna anklagad för krigsbrott – lät slavflicka törsta ihjäl!

Tyska åklagare proklamerade tidigare idag anklagelser om krigsbrott mot en kvinnlig medlem av extremistgruppen IS, som lät en 5-årig flicka dö av törst i den stekande solen.

Den 27-åriga kvinnan som är tysk medborgare och har identifierats som ”Jennifer W”, bodde i det IS-ockuperade Mosul i Irak tillsammans med sin man. Paret hade köpt en flicka som hushållsslav år 2015. Efter att flickan blev sjuk och blötte ned sin madrass kedjade den anklagade kvinnans man fast flickan utomhus som straff och lät henne dö av törst i den stekande hettan. Den anklagade ska enligt åklagarna ha tillåtit sin man att göra så och gjorde inget för att rädda flickan.

De federala åklagarna lämnade den 14 december in ett åtal om krigsbrott, mord och vapenbrott till en domstol i München som har hand om fall som behandlar terrorism och brott mot landets säkerhet.

Jennifer W lämnade Tyskland i augusti 2014 och reste via Turkiet till Syrien och Irak, där hon anslöt sig till IS den nästkommande månaden och rekryterades som ”moralpolis” för kvinnorna i terroristorganisationen. Hon kom även senare att patrullera stadens parker i de IS-ockuperade städerna Fallujah och Mosul.

Än så länge har man inte satt något datum för rättegången, men om rätten finner henne skyldig så kan hon se fram mot livstids fängelse.

Meanwhile in Sweden… så behandlar vi återvändande IS-krigare med respekt och terapi!

https://english.alarabiya.net/en/News/world/2018/12/28/German-ISIS-woman-let-slave-girl-5-die-of-thirst.html

slave

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s