Familjetragedi i Norge – man från Syrien mördade sin hustru medan barnen var i huset!

En man i 30-årsåldern har gripits för mord på sin fru i Norska Sarpsborg tidigare idag. När polisen och ambulanserna kom till platsen fann de en kvinna som var svårt skadad och som senare avled på platsen. Kvinnan och mannen har två minderåriga barn tillsammans och barnen var fortfarande i huset när polisen kom dit. Grannarna har uppgett att de sett en liten pojke med blod på sig, men det är oklart om barnen sett det som skett med deras mor. Barnen ska höras under morgondagen.

Den gripne mannen blev tidigare i december åtalad för oaktsamt dråp på sin fyra månader gamla son – en händelse som utspelade sig i februari 2017, när den lille pojken hittades död i en badbalja. Fadern blev först gripen för att ha försatt pojken i ett hjälplöst tillstånd, men polisens efterforskningar ledde till att han till slut blev åtalad för oaktsamt dråp.

Mannen som har nekat till brottet, satt i förvar i flera månader efter dödsfallet, men blev till slut släppt förra sommaren med daglig anmälningsplikt till polisen.

Mannen kom ursprungligen som flykting från Syrien och varken han eller den döda hustrun var norska medborgare. Kvinnan hade dock tillfälligt uppehållstillstånd i Norge.

Tragiskt – stackars barn som antagligen sett alldeles för mycket av händelseförloppet! Låter som ett hedersmord, men man får avvakta utredningen och se vad den visar.

https://www.aftenposten.no/norge/i/L0bKR4/Mann-siktet-for-drap-i-Sarpsborg–ble-nylig-tiltalt-for-uaktsomt-drap-pa-sonn-4-mnd?fbclid=IwAR2nHG8WLFkCbpZWxQ8LhAUor7wYWebgPOjNJlTNNz1oA0DD4WzksSG_7nY

norge.jpg

En reaktion till “Familjetragedi i Norge – man från Syrien mördade sin hustru medan barnen var i huset!

  1. Det är i sanning ingen munter läsning som Jenny publicerar på sin blogg, men ack så sann. Är det då underligt att känna sig dystopisk över den rådande situationen i landet och Europas övriga länder med några få undantag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s