God Jul Sverige – jag kommer med tro och hopp!

Snön lyser vit på taken, endast tomten är vaken och så jag förstås!

Igår tittade jag på julfilmen Polarexpressen med barnen, något som jag gör varje år kvällen före julafton och jag tröttnar aldrig eftersom den har ett så härligt budskap – nämligen att det är viktigt att tro och aldrig tappa hoppet.

De senaste dagarna har många av mina inlägg varit skrivna i moll då jag känt att jag famlat i mörker utan att se något ljus. Idag firar vi Jesus födelse, men jag har inte heller nu skådat ljuset – förutom snön som lyser upp så vackert – men jag känner lite hopp och det beror på att jag kommit till insikt om att vi inte kan förvänta oss att det ska komma en ny Messias och rädda oss från ondsinnade, korrupta politiker. Jag har helt enkelt slutat tro på att hjälten på den vita springaren står att finna någonstans i etablissemanget, således är det bättre att sluta hoppas på att dessa ynkryggar ska vakna upp med en ryggrad en dag och istället se till oss själva.

Det är nämligen vi själva, folket, som har makten i våra händer att förändra vårt öde. Endast vi själva kan skapa den våg som knuffar ned dessa översittare från tronen och på nytt återtaga makten till folket. Det är blott vi själva, med rena sinnen som inte är uppfyllda av en strävan efter makt och rikedom, som kan göra Sverige till ett bättre land för våra barn att leva i. Vi måste helt enkelt våga tro på oss själva!

Men för att folket ska kunna enas och resa sig, kräver det att folk kliver ur sitt ihopfantiserade Utopia och det är där skon klämmer, eftersom en majoritet av befolkningen har det så skönt i sina bubblor samt inte för en sekund vill lämna dessa för den krassa, dystra verkligheten där man serveras den omålade och icke vinklade versionen av hur vårt samhälle ser ut efter åratal av oansvarig politik. Det är exakt där vi måste lägga vårt fokus – på att få människor att komma till insikt om att vi inte längre kan lägga våra liv i händerna på staten och hoppas på att de ska lösa våra samhällsproblem, utan det är vi själva som måste reagera samt agera tillsammans i grupp!

Sverige börjar bli rätt ensamma om att driva samma gamla öppna hjärtan-politik baserat på ett extremt generöst bidragssystem, som man gjort de senaste tjugo åren och vi har för länge sedan blivit omsprungna av övriga europeiska länder samt börjar sakna bundsförvanter.

Många europeiska länder, däribland våra grannländer, har infört burkaförbud och lagar om att man måste skaka hand med motsatta könet, man utvisar kriminella individer, inför kraftiga restriktioner på anhöriginvandring, ger bara tillfälliga uppehållstillstånd istället för PUT, satsar på repatriering, beslagtar mobiltelefoner, lokaliserar och låser in radikala element i väntan på utvisning, har förkortat asylprocessen till några månader istället för flera år som i Sverige, motarbetar aktivt radikal islam och annan extremism, stänger moskéer med radikal islam som rättesnöre, kräver att man lär sig språket i sitt nya land, har infört kunskapstest och förlängt tiden man måste ha bott i landet för att få ansöka om medborgarskap, motarbetar kvinnoförtrycket på riktigt och inte bara med tomma ord, kräver att migranternas hemländer tar ansvar för sina egna medborgare samt erbjuder endast bidrag med krav på motprestationer för att nämna något av förändringspolitiken som drar genom Europa. Den röda tråden är att man ställer krav på de som söker asyl i landet att anpassa sig eller flytta, samtidigt som man stramar åt migrationspolitiken rejält och där ligger Sverige miltals efter.

Frågan är hur länge till Sveriges maktelit kan fortsätta driva denna bakåtsträvande och destruktiva politik? Det skulle räcka med att folket på allvar säger nej genom protestaktioner för att få hela etablissemanget i gungning, för så länge de har oss medborgare virade runt sitt lillfinger så kan de göra i princip vad de vill – oavsett hur tokigt och ogenomtänkt det må vara – eftersom de vet att vi inte reagerar nämnvärt.

Därför är det verkligen på sin plats att vi med en röst säger att det är nog nu! Fler och fler därute börjar så smått ana att landet är på väg käpprätt åt skogen under nuvarande styre, så min julklapp till er blir att sprida lite hopp i mörkret och uppmana er att tro på er själva samt på möjligheten att skapa förändring för vår egen, men främst för våra barn och barnbarns skull!

Ta tillfället i akt under julen att prata med släkt och vänner, fortsätt sedan på jobbet när ni är tillbaka efter jul- och nyårshelgerna, varför inte diskutera med bänkgrannen på kursen/i skolan, eller kanske ta ett samtal med träningskompisen på gymmet. Prata, skriv, dela och försök få så många människor som möjligt att vakna samt deltaga i kampen för demokrati och rättvisa. Bor ni nära ett område där det anordnas manifestationer så deltag gärna och visa ert engagemang.

Vi kan inte längre vara rädda för vad familjen, grannen, arbetskollegorna eller kompisarna ska tycka – den tiden är förbi! Åsiktskorridoren må fortfarande vara trång, men ju fler som tar ställning desto snabbare bryter vi ned den.

Betänk alla våldtäktsoffer som för alltid fått sina liv förstörda, alla mördade ungdomar, pensionärer som inte har råd att handla mat, barn och unga som mår dåligt samt utsätts för mobbning och trakasserier, flickor som tvingas gifta sig med gamla gubbar, flickor i alla åldrar som tvingas klä sig i heltäckande klädsel och hijab, små flickor och pojkar som utsätts för könsstympning, det stora antal extremister och jihadister som befinner sig i landet redo att attackera de otrogna när någon ger klartecken, shariapoliser som patrullerar i bostadsområden, parallella samhällen på framväxt, sharialagar och shariadomstolar, no-go-zoner, våld mot blåljuspersonal, balkongfall, bilbränder, rån och misshandel samt annan grov brottslighet som ökar markant från norr till söder, cancerpatienter som inte får vård i tid, unga som mår psykiskt dåligt och hinner ta sina liv i väntan på vård, akut bostadsbrist, en krackelerad välfärd, antisemitism, hat mot HBTQ-personer och kristna värderingar samt det faktum att regeringen vill fortsätta ta in fler migranter när vi inte ens kan ta hand om de som redan finns i landet – ja listan kan som bekant göras oändlig, men detta är vad som redan nu bubblar nära ytan och som kommer att vara i full blom när våra barn vuxit upp.

För mig är det enkelt – jag vill kunna se mina barn i ögonen när de är vuxna och när jag ligger på min dödsbädd ska jag inte ha något att skämmas över eller ångra, därför kämpar jag varje dag för att se till att mina barn får ett drägligt liv. Hitta Din egen motivation och bara kör! Tillsammans är vi starka och kan flytta berg – vi måste bara hitta tron och så klart bli tillräckligt många!

God Jul till hela Svea rike, jag önskar en fröjdefull jul till alla er som kämpar där ute, oavsett religion, hudfärg och härkomst – ge inte upp, Moder Svea behöver oss! I slutändan måste det sunda förnuftet segra – allt annat är orealistiskt.

god jul.jpg

8 reaktioner till “God Jul Sverige – jag kommer med tro och hopp!

  1. Tack för dom sista orden Jenny!
    Vi lever i ett land där makthavarna inte ser oss, de ser bara sina fantasilöner, som vi betalar! Vi kan vänta till valet -22 och då, antingen rösta blankt (protest) eller ge AfS, SD eller MS våra röster!
    Vad skulle A L och resten av det politiska fylet säga om 50% eller mer röstade på SD? Skulle de fortfarande uteslutas!?

    Gilla

  2. Så bra. Jag tänker likadant gentemot mina barn och barnbarn. Dessutom, många människor har fattat men fortfarande vågar de inte stå upp för sina åsikter. Vi måste visa att det inte är farligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s