Ungerns president proklamerar att det enda sättet för Europa att förbli stabilt och framgångsrikt är om det förblir europeiskt!

I en intervju med österrikisk media kommenterar Ungerns president Viktor Orbán nästa års val till EU-parlamentet.
-”Det här kommer att vara första gången som Europas nationer röstar om en gemensam sak. Migration är ett problem som berör hela kontinenten och det kommer att vara i fokus överallt under valkampanjen. Jag hoppas att de personer som vill bevara och skydda såväl sin nationella identitet som de kristna traditionerna kommer att vara en stark röst. Det vore bra för Europa att ha en gemensam röst som säger att Europa tillhör européerna. Vi har en kultur och vi har våra religioner samt värderingar. Religionsfrihet är viktigt för oss och alla som vill bosätta sig här måste acceptera detta samt de får inte vara antisemitiska. Men om vi inte klart och tydligt framför våra förväntningar så kommer de inte att respektera vår kultur och vår kultur kommer att förgås samt efterföljas av kaos.”

Återigen en utmärkt sammanfattning av Orbán som tillsammans med sin utrikesminister Péter Szijjártó utgör ett kraftfullt radarpar som verkligen står upp för Europa, men främst sitt eget land.

Jag blev lite full i skratt när jag läste hans kommentar om att migration kommer att vara i fokus överallt under valkampanjen för EU-valet – överallt utom i Sverige i sådant fall! Hela sjuklövern vurmar för både EU och öppna hjärtan-politik, så deras valkampanjer lär snarare fokusera på ”för ett starkare EU-samarbete och öppna gränser”. Jag misstänker att om SD spelar sina kort rätt så kan de vara en av de stora vinnarna i det kommande valet.

Jag tror att vi snart har hört liknande ord från varenda europeisk ledare – det vill säga att de som väljer att bosätta sig i Europa måste acceptera våra religioner, traditioner, värderingar och seder samt att antisemitiska personer icke behöver göra sig besvär, vilket inte alls är något konstigt utan snarare realistiskt. Men i lilleputtlandet Sverige står de lealösa politikerna kvar och stampar på samma fläck som de gjort de senaste två decennierna med en önskan om fler migranter och ännu mer islamisering av landet.

Visst är det märkligt? När till och med invandrare själva börjar lacka ur över den förda politiken så borde det vara en varningsklocka om någon, men tyvärr finns det inget som biter på dessa egocentriska politiker som krampaktigt håller sig fast vid makten som om det vore deras enda livlina och man ägnar inte en tanke åt den egna befolkningen som bara förväntas att snällt slanta upp och se glada ut.

Jag har väntat länge på att den där kallduschen ska regna över klåparna i Rosenbad och kanske kan EU-valet bli det slag i ansiktet som de så väl behöver, men då krävs det att folket reser sig och det vete fåglarna om en majoritet är mogna för. Den som lever får se!

https://dailynewshungary.com/europe-successful-only-if-it-remains-european-orban-tells-austrian-news-portal/

orban.jpg

6 reaktioner till “Ungerns president proklamerar att det enda sättet för Europa att förbli stabilt och framgångsrikt är om det förblir europeiskt!

  1. Jag tror att det hela förhåller sig enligt följande. Kortsiktiga psykopater kontrollerar ledningen av de flesta svenska partier. Dessa tar mutor från utlänska intressen som vill sprida sin egen sekterism till jordens alla hörn eller vill skapa konflikter i vinssyfte.

    För en kortsiktig psykopat är en något längre båt i karibien, eller en något större våning centralt, nämligen viktigare än fred för vår generation, eller framtidens generationer i vår nation och i andra nationer. Folket är problemet eftersom de, gång på gång, röstar för psykopatisk idioti, helt enkelt eftersom de är korttänkta och naiva och lätt sväljer psykopaternas osanningar.

    Alla former av sekterism, oavsett om det är tro på brinnande buskar eller tron på flygande hästar, är givetvis osanning och det är därför som Orbans tal förvånar mig. Han använder ett sionistiskt hittepåord, nämligen ”antisemitism”, för att påskina att motståndet, mot särskilt en av alla extrema sekter och deras ”vishetsprotokoll”, handlar om rasism. så är det inte. Semiterna lever främst i nordafrika och i Israel och är till största delen muslimer, inte judar, således är ordet ”antisemitism” uppenbart vilseledande.

    Frågan som sannolikt kommer eka i rymden blir: Varför vaktar Orban olika former av sekterism mot en annan form av sekterim?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s