De kriminella gängen tar inte hänsyn till att det är julafton!

I våra no-go-zoner råder ingen julefrid utan där är det fritt fram att skjuta ned varandra 365 dagar om året! För en liten stund sedan var det dags igen, då en 25-årig man skadades efter att ha beskjutits i Rosengård.

Visserligen firar inte ens majoriteten av invånarna jul, så det kanske inte är så konstigt. Det hade varit intressant att veta om statistiken går ned när det t.ex. är Eid, eller om man är lika hänsynslösa året runt.

Undrar om de sa något i stil med ”merry christmas motherf***er” innan de tryckte av?

Skämt åsido, dessa skottlossningar både belastar systemet och kostar samhället en hel del pengar. Malmös ekonomi är redan körd i botten så jag undrar hur man tänker lösa detta framöver? Strutsmetoden har i och för sig fungerat bra hittills eftersom Malmöborna gav samma klåpare nytt förtroende!

Man kan nog inte räkna med någon hjälp från våra riksdagspolitiker för där han man fullt upp med mycket viktigare saker – som att sälja sig själv till högstbjudande!

https://www.sydsvenskan.se/2018-12-24/man-skjuten-pa-rosengard?fbclid=IwAR2RyLe7lKq7dyfgOG0XYgu_GaHBZyYZwxbgITtvCovUdqw-8k6Mfk1g43E

punk

Annonser

4 reaktioner till “De kriminella gängen tar inte hänsyn till att det är julafton!

  1. Det är ju bara otrogna som firar jul. I filmklipp på nätet kan vi se och höra hur de skryter om alla otrogna de avrättat. Utvisning är inte aktuell med nuvarande regim.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s