Tack vare våra flata politiker är kulturkrockarna ett faktum!

Dagen före dopparedagen är här – ännu en julskinka står i ugnen och utanför ligger pudersnön vit på marken. Själv har jag blivit förkyld lagom till julafton, men det är väl sådant som hör till. Barnen är mer stojiga än vanligt och kan knappt bärga sig tills dagen D är här. Bara tanken på att tomten i natt ska leverera julklappar och lägga under granen gör att det ligger en känsla av förväntan och nervositet i luften.

Någon skrev igår att nästan inget folk i världen har så starka traditioner kring jul som svenskarna, kanske ligger det något i det, men samtidigt har vi berikats med över 800.000 muslimer i landet som inte firar jul. Vad gör dem imorgon till exempel? Hänger i shoppinggalleriorna i storstäderna? Ser på TV från hemlandet och längtar hem? Har de ens en tomte eller ljusstake i framme? Några har nog, men de flesta ser det väl bara som en vanlig dag precis som vi gör när de firar Ramadan och Eid.

Hade jag bott i ett muslimskt land så hade jag nog intresserat mig för landets egen kultur och traditioner, så när det var dags att fira en muslimsk högtid så hade jag försökt engagera mig så mycket som möjligt – särskilt om jag hade haft barn som behövde integreras. Därför är det för mig märkligt att så många som kommer hit fortsätter att leva precis som de gjort i hemlandet och inte intresserar sig för sitt nya lands seder och bruk.

Men saken är den att de inte behöver integrera sig och detta grundar sig i våra politikers slapphet! Hade de från början ställt krav på de som kommer hit så hade samhället sett helt annorlunda ut – man får det man ber om så att säga och nu sitter vi här med över en halv miljon individer som vill fortsätta att gå klädda som i hemlandet – trots att det i många fall symboliserar kvinnoförtryck och alltför många inte gör det frivilligt – äta sin egen halalslaktade mat, prata sitt eget språk och strunta i att lära sig svenska, bara umgås med sina landsmän, gå till moskéerna när böneutropen ljuder, gifta bort sina barn trots att de bara är barn samt genomföra könsstympning på barnen – oavsett kön i många fall. Då detta är deras ”kultur” och vi saknar politiker med ryggrad så tillåter vi detta fortgå, trots att det strider mot sunt förnuft och till vissa delar även barnkonventionen.

Istället har vi ett helt stall med politiker som vill att vi ska anpassa oss till nysvenskarna istället för tvärtom och det pågår därför en så kallad islamisering av landet som märks på alla nivåer. Tidigare har Sverigedemokraterna varit det enda parti som öppet tar avstånd från detta, men efter uteslutningen av lokalpolitikern Alfsson nyligen har det väckt många frågetecken om vart SD egentligen står i dessa frågor numera och det har heller inte kommit något uttalande från partiledningen, varför ovissheten och besvikelsen är stor hos många väljare som valde SD just för deras aktiva motstånd mot islamiseringen.

Som vi alla vet så står Stefan Löfvén redo att antaga ”utmaningen” att återigen styra över Sverige i fyra år och Annie Lööfs Centerparti verkar närma sig Socialdemokraterna alltmer. Detta ger vid hand att islamiseringen av landet lär fortsätta i oförminskad styrka. Ulf Kristersson sade ju häromdagen i sitt jultal att svenska elever bör lära sig arabiska, så det blå laget verkar inte mycket klokare.

År 2011 gjorde för övrigt Carin Jämtin (S) ett uttalande där hon proklamerade att det var dags att tillsätta en utredning och se över de svenska helgdagarna eftersom Sverige är ett ”multikulturellt” samhälle – hon öppnade helt enkelt för att införa en muslimsk helgdag. Än så länge har vi sluppit detta, men det är nog inte långt kvar innan vi står inför fullbordat faktum, särskilt med tanke på att sju riksdagspartier (kanske åtta numera) är välvilligt inställda till detta. Man får hoppas på att de i sådant fall tar bort första maj, men det är väl att hoppas på för mycket!

I gårdagens GP stod att läsa att två små barn varit nära att avlida efter att de omskurits på privatklinik, men som tur var kunde personalen på Sahlgrenska rädda barnens liv. Detta föranledde givetvis en livlig debatt i kommentarsfältet och många svenskar var arga över detta bestialiska beteende att tvinga sina barn att genomgå könsstympning. Många tycker precis som jag själv att man borde förbjuda könsstympning på barn under 18 år oavsett kön och religion. Det var dock många muslimer som kommenterade och de flesta menade att vi som inte vet vad det handlar om eller innebär inte ska yttra oss och ordet rasism förekom så klart.

Visst är det märkligt att så fort vi ifrågasätter deras kultur, där barn uppenbarligen far illa – könsstympning, barnäktenskap och heltäckande klädsel – så dras alltid rasistkortet fram och då dör debatten direkt. Det är väl därför våra politiker är så flata – de är helt enkelt rädda för att bli brunsmetade när de står upp för barnens rättigheter. Så skamligt!

Att tvinga på barn under 18 år sin religiösa uppfattning och använda den för att förtrycka dem, är något jag har svårt att förstå. Nu kanske även några judar tar illa upp, men det är ju faktiskt det ni gör. Jag vet att när pojkarna blir omskurna så är det en helig och viktig tradition, men det är förknippat med vissa medicinska risker ingen har tillfrågat barnet om det verkligen vill lägga sig under kniven.

Det är samma sak med Jehovas vittnen, där barnen påtvingas samma religiösa åskådning som sina föräldrar. Om barnet själv väljer att anamma sina föräldrars religion när de blir 18 år är det helt ok, men att sedan spädbarnsben besluta att varje individ ska ingå i ett religiöst samfund och påtvinga dem detta ok, som i många fall innebär ett extremt förtryck om man tillhör det täcka könet, kan för mig aldrig bli acceptabelt.

Jag respekterar att människor har olika religionsuppfattningar, men inte att man tvingar på detta på sitt barn. Lite utanför ämnet så påminner det om vegetarianer och veganer som tvingar sina barn att följa samma kost som dem själva och därmed inte ens få chansen att smaka på kött eller korv och bilda sig en egen uppfattning. Varför är människor så egoistiska?

Detta är dock så djupt inrotat i samhället att vi nog aldrig kan förändra det. Liberalismen är vida utspridd över landet och att försöka förändra religionsfriheten är nog inget man gör i en handvändning, dock tycker jag att man åtminstone ska försöka – för barnens skull.

Burkaförbud och slöjförbud i skolan på både elever samt personal är ett måste om vi ska lyckas bryta trenden! Det är oftast familjeöverhuvudet som är den trånga sektorn som vill bevara traditionerna från hemlandet, varför det är viktigt med kommunikation samt information om vad frihet och jämlikhet innebär samt vilka krav man ställer på de som bosätter sig i landet. Hade vi haft poliska representanter med råg i ryggen så hade processen redan varit igång för länge sedan – dessa ynkryggars beteende är under all kritik!

Faktum är att problematiken med hederskulturen stått och stampat på samma ställe i tre decennier. Man pratar fint om vad man vill göra men i verkligheten händer inget, utan istället ökar till exempel ”balkongfallen”, fallen med kvinnlig könsstympning och barnäktenskapen.

Det är kanske inte så konstigt eftersom det bara är kvinnor som driver dessa frågor -Sara, Juno, Gulan, Soheila för att nämna några. De som är politiskt bundna får heller inget stöd för dessa frågor i sina partier. I grund och botten är det bara Sverigedemokraterna som aktivt lagt propositioner och drivit på för en förändring inom dessa områden, men som bekant så råder beröringsskräck med partiet – även inom GAPF, varför man aldrig kommer framåt. Strunt samma att kvinnor och flickor får kräla i stoftet i ”den humanitära stormakten där alla individer oavsett kön är lika viktiga” – prestigen är viktigare än barnen när allt kommer omkring!

På lokalnivå jobbas det dock mycket med dessa frågor på olika håll, heder åt dessa eldsjälar, men det är väl självklart att man aldrig kan få bukt med hederskulturen i landet när vi har en regering som är ointresserade av att driva dessa frågor på riktigt – oavsett om det är det röda eller blå laget som styr, vilket historien visat de senaste tre decennierna. Arbetsrätten, miljöfrågor och skatter är det viktigaste för våra politiker att komma överens om – migration och integration som står överst på agendan överallt i Europa är bara jobbigt för svenska politiker så därför fortsätter man med den väl beprövade strutsmetoden i fyra år till!

Ännu ett år har snart passerat men hederskulturen och kvinnoförtrycket består eftersom våra makthavare varken vill se eller höra att det finns barn som far illa!

humanity

Annonser

7 reaktioner till “Tack vare våra flata politiker är kulturkrockarna ett faktum!

 1. Det är alldeles uppenbart att ALLA partiledare och alla dessa i regeringen som ser SD som besmittade nazister, behöver bytas ut, omedelbart! Annars får vi aldrig någon regering. Låsningarna är ju totala och ingen har nyckeln, jo SD, men med dem kan man inte tala! Vi, över en miljon svenskar, som röstat för förändring (i alla fall jag), känner oss grundlurade!!!
  //I S

  Gilla

 2. Läser med stort intresse och glädje alla dina inlägg, Jenny, men nu blir jag lite förvånad över att du påstår att SD inte är emot islamiseringen av Sverige. Mattias Karlsson gick för tre dagar sedan ut med ett förtydligande om detta efter att du nämnt det första gången och många mejlat SD och varit oroliga. Vet också att Jomshof tog upp frågan om FN:s migrationsramverk i utskotten i riksdagen redan för ett halvår sedan utan att få något gehör för att detta skulle tas upp till debatt. SD är absolut det parti som ställt flest frågor i Sveriges riksdag om islamiseringen, så det är inte rättvist att du nu hackar ner på dem. Annars, tack för din fantastiska kamp för Sverige!

  Gilla

  1. Citat från uteslutningsbrevet till Thoralf Alfsson:
   ”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna. […] och uttrycker er väldigt negativt med en generalisering att det sker en islamisering av Sverige.”

   Mattias Karlsson (SD) svarar:” Med anledning av en del diskussioner som uppstått och en del meddelanden jag fått under dagen så vill jag med all tydlighet slå fast att SD är motståndare till islamism…”

   Att vara motståndare till islamism är inte detsamma som att vara kritisk och motståndare till den islamisering av Sverige som pågår. Således anser SD att det är oerhört omdömeslöst att vara kritisk till landets islamisering. Det säger väl allt.

   Gilla

  2. Tack Ylva!
   Jag tycker Mattias uttalande bara lät som att man försökte släta över det hela och skylla på kösntig medarbetare.
   Ett rejält uttalande i media från partistyrelsen, med klara direktiv är vad som behövs enligt mitt tycke!

   Gilla

 3. Nu är det väl ändå fejkade nyheter, tänkte jag och kollade upp Kristerssons ansiktsbok, som kontrolleras av främmande makt. Jodå, det där med att svenska barn ska kunna arabiska tycks vid första anblicken enbart vara den monopolkapitalistiske kortsiktige globalistens vilja att Sverige ska kunna handla och vandla lättare med Mellanöstern och Nordafrika, allt medan monopolkapitalet berikar sig på karusellen.

  Han är även för att fler stora språk lärs in, allt medan hela skiten, med exponentialfunktionens logik, strax blir totalt islamiserat med ”öppna hjärtan” för flickor som Aisha, som ska kunna få gifta sig med 53-åriga män som deras fäder beundrar.

  Han är ju inte ensam om den här viljan. Ca 82% av folket vill ju styra landet i den riktningen. (sic) Fler politiker har kanske våta ”mångkulturella” drömmar? Liten penis och sarkastiska kvinnor kan kanske leda till sånt här? …men nu spekulerar jag.

  Hur tänker egentligen kvinnorna som vill ha in det här? Var de möjligtvis översexuella som barn och förälskade i Jultomtens skägg?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s