Österrike vill neka alla migranter asyl som kommer till Europa med hjälp av människosmugglare och man vill även konfiskera migranters pengar samt mobiltelefoner vid ankomsten till landet!

Under gårdagen deklarerade Österrikes inrikesminister, Herbert Kickl, att alla migranter som ankommer till Europa med hjälp av människosmugglare automatiskt kommer att nekas asyl i Österrike. Han hoppas på att Österrikes lagar kommer att ändras för att möjliggöra denna policybestämmelse och att Österrikes migrationspolitiska ställningstagande ska gå i denna riktning. Kickl menade att det är orättvist att vissa som har råd att betala människosmugglare ska ha större chans att få asyl än andra, som inte har de ekonomiska möjligheterna.

Österrikes kansler Sebastian Kurz har varit inne på samma sak och sade nyligen:
-”Det är inte de fattigaste som flyr, utan de som har råd att betala människosmugglare. Det är ett misstag att Afrika har fått intrycket av att dessa personer ska kunna ta sig genom Europa. Migrationsökningen har lett till döda människor i Medelhavet samt provisoriska läger i Libyen där afrikanska migranter tvingas in i slaveri eller utsätts för tortyr av lokala smugglare. Vi måste krossa människosmugglarnas affärsmodell!”

Österrikes regering, som för tillfället innehar ordförandeskapet för EU:s ministerråd, har sett till att sätta migrationen överst på agendan och tidigare i veckan var Wien värdar för ett EU-Afrika-forum, där Kurz deklarerade att han hoppas på att diskutera planer på att kickstarta ekonomisk tillväxt i Afrika.
-”Det är vår plikt som kristna att se till att hjälpa kontinenten. Siemens investering i kontinenten på 500 miljoner EUR är fantastisk och kommer att skapa fler jobb. Det behöver skapas 18 miljoner nya jobb i Afrika varje år eftersom befolkningsökningen är så dramatisk.”

Efter ett år som landets kansler, har Kurz tillsammans med sitt parti OVP och deras koalitionspartners i FPO, introducerat strikta antimigrationslagar samt skurit i förmånerna för nyanlända. Koalitionen har föreslagit en plan för att konfiskera migranternas pengar och mobiltelefoner vid ankomsten till landet, i syfte att betala för deras uppehälle respektive för att kunna få access till telefonens geo-data för att utreda deras härkomst och exakta resväg.

Se där ja, ännu ett land som drar åt tumskruvarna när det kommer till migration och denna gång på ett mycket genomtänkt sätt, som sänder signalerna att man nekas asyl om man tar sig hit på illegala vägar. Enligt mig ett mycket bra sätt att försvåra för människosmugglarna!

Danmark tillämpar redan idén med att tillvarataga migranternas värdeföremål för att betala av deras uppehälle och i Norge tar man migranternas telefoner för att lättare kunna utreda deras bakgrund. Meanwhile in Sweden… kommentarer överflödiga!

Snart är det bara det lilla dumma och naiva kungariket uppe i norr som ensamma står på barrikaderna och skriker ”Refugees welcome”, oavsett om man betalat människosmugglare tiotusentals kronor för att ta sig över halva jordklotet, trots att man passerat flera säkra länder, trots att man saknar skyddsskäl, trots att man ljuger om sin ålder och härkomst samt trots att de flesta inte är intresserad av att försörja sig själv och sina efterkommande samt definitivt inte är villiga att integreras!

De rödgröna står redo att ta makten i Sverige ännu en gång och med hjälp av invandrarvänliga Centerpartiet, som mer än gärna är villiga att fortsätta ta in obegränsat med ekonomiska migranter som man öser skattemedel och förmåner över i en aldrig sinande ström, ser det ut att kunna gå i lås. Till och med grovt kriminella individer samt extremister får stanna i Sverige av ”humanitära skäl”! Är du däremot en hårt arbetande person med ordnade förhållanden, så kan du räkna med att bli utsparkad på grund av petitesser som felaktigt ifyllda papper!

I landet Mellanmjölk vars motto är ”allt åt alla utom det egna folket” verkar ladorna vara outtömliga när det kommer till vissa grupper, men vi själva får räkna med höjda skatter och dyrare tandvård redan nästa år.

Nedmonteringen av det en gång så stolta och rika landet pågår för fullt och de som kan lämnar det sjunkande skeppet. Vi som stannar till det bittra slutet kan bara se på när illasinnade politiker roffar åt sig och av någon oförklarlig anledning verkar ha som mål att förstöra hela landet.

Jag hoppas innerligt att dessa maktkåta politiker lider samvetskval på julaftonsnatten över hur man aktivt bryter ned ett fungerande land, men det är väl för mycket att hoppas på!

#onlyinsweden

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6517125/Austria-announce-plans-automatically-deny-asylum-migrants-arrive-smuggler-support.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR2HXU8t2sbyH8tBavWSmEhh4rjW_8Rztb7SbBRG-mtjZdwyDcOOxBJEAFk

kurz

2 reaktioner till “Österrike vill neka alla migranter asyl som kommer till Europa med hjälp av människosmugglare och man vill även konfiskera migranters pengar samt mobiltelefoner vid ankomsten till landet!

  1. Mycket bra av Österrike!
    Men alltså, vad fan är det för fel på svenska politiker? Varför, i vilket syfte förstör man vårt hemland Sverige? Det måste ligga gigantiska förmåner bakom!
    Eller är det så ”enkelt” att de inte vill trilla ur alliansen om de tar stöd av SD?! I vilket fall som helst är dom ynkryggar och landet, vi folket, förtjänar något bättre!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s