Triangeldramat fortsätter och det är fascinerande att media ids fortsätta rapportera om farsen!

Dagens journalister behöver verkligen inte arbeta ihjäl sig och ”copy-paste” har väl aldrig använts så flitigt som de senaste månaderna.

För oss vanliga människor ter det sig väldigt orimligt att på nytt prata om något som redan är dött, men i våra politikers värld är allt möjligt så Alliansen har dött och återuppstått otaliga gånger – mycket trovärdigt!

Dessutom har Annie Lööf redan haft avgörandet i sin hand flera gånger, så hur spännande är det numera? Ungefär som en gäspning!

Jag tror de flesta insett att det här redan är uppgjort på förhand, så det vi ser nu är bröd och skådespel åt folket. Tyvärr sväljer många betet och tror att det faktiskt är en riktig nagelbitare som utspelar sig framför våra näsor, när det i själva verket handlar om samma gamla floskler som redan rapats upp de senaste 100 dagarna.

De närmaste fyra åren förväntar jag mig inget annat än samma samhällsfarliga politik som har förts de senaste mandatperioderna. Vem bryr sig om Lööf väljer Löfven eller Kristersson när det ändå bara kan gå åt ett håll med Centern vid spakarna – det vill säga käpprätt åt helvete!

Så vi sitter lugnt i båten och betraktar de betydelselösa charaderna som våra egoistiska makthavare roar sig med, alltmedan vi närmar oss avgrunden för var dag som slösas bort.

De stackars ”överarbetade” partiledarna och dess partistyrelser behöver ha sin julledighet. Det tär trots allt på krafterna att ha kafferep dagarna i ända! Julbonus ska de så klart också ha, de stackarna! Att göra allt som står i sin makt för att förena ett land och bilda regering är arbetsamt – särskilt när man är villig att släppa på prestigen och börja lyssna på folkviljan för att kompromissa!

Javisst, dra den om jultomten också!

20181222_081505.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Triangeldramat fortsätter och det är fascinerande att media ids fortsätta rapportera om farsen!

  1. Jag tycker väl som alla andra att det är förfärligt och samtidigt dumt att de gav sig iväg själva trots att andra avrått dem! Bara tanken på alla jihadister som vi har i Sverige gör mig illamående, men Löfvén & Co sover som bebisar om natten och bryr sig bara om makten samt härligheten!

   Du kan gå in under kontakt och skriva om Du inte vill att andra ska se.

   Gilla

 1. Redan innan valet visste vi vad som skulle ske, nämligen fortsatt DÖ-politk. Folket vaknar med ca 4-6% per val, beroende på hur man ser saken. Således är inga större förändringar att vänta i masspsykosens Sverige, i alla fall inte förrän Sverigevänligheten och EU-motståndet når ca 51%. Du kan ju försöka dig på matematiken själv, när det kommer ske… 17 +5+5+5+5+5+5… När kommer det över 50% och hur många 4-årsperioder blev det?

  Nej! Här måste vi prova något nytt, tycker jag! Jag föreslår Valsamverkanspartiet. Välkomna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s