Har SD lagt ned tankarna på att stoppa den pågående islamiseringen av landet? Varför vill Liberalerna så gärna kassera våra traditioner och tränga undan vår identitet? Kommer folket att resa sig eller är landet förlorat?

Idag utgår jag ifrån två kommentarer på bloggen som berörde mig och det handlar dels om mitt inlägg igår om huruvida Sverigedemokraterna blivit mainstream och helt plötsligt bejakar den pågående islamiseringen av landet precis som övriga sju riksdagspartier samt den aktuella icke existerande regeringsbildningen.

Vi är många som upprörts över att SD genom sin uteslutning av Alfsson ser ut att ta ställning för islamiseringen av Sverige, trots att en stor del av partiets sympatisörer sökt sig till partiet just för att SD är det enda partiet som vill stoppa detta och ett klargörande från partiledningen hade varit på sin plats för att reda ut en del frågetecken.

Så här skriver en person på bloggen:
”SD är nog inte och står inte i dagsläget för vad många tror eller trodde. Enligt Paula Bieler är det nya tider som gäller nu och partiet befinner sig i en omvandlingsfas. En omvandlingsfas som innebär att invandrare tar mer plats i partiet. Ungefär som sossarnas omvandlingsfas alltså. Allt detta för att partiet ska fortsätta växa. SD:s politik kommer med största sannolikhet att bli mer invandrarvänlig för att därmed locka fler röstberättigade. Precis som för sossarna är målet – makten framför allt, skit i folket! Blir väldigt intressant (eller inte) om jag får något svar på mina mail till dels SD nationellt och dels till SD:s lokala avdelningar. Uteblir svaren så kommer jag att trycka på igen och kanske även skriva insändare. Angående toppstyrning av politiska partier så förekommer det såklart även i andra partier, SD är inget undantag vad gäller detta. Måhända är SD mera toppstyrt än de andra? Jag mår illa av att behöva skriva detta, men den krassa verkligheten ger mig inget val.”

Många har sett SD som ljuset i mörkret och satt partiet på piedestal, så självklart blir det extra smärtsamt när den bild man målat upp plötsligt inte stämmer.

Böneutrop, radikal islams utbredning, parallella samhällen, sharialagar och shariapoliser, flickor och kvinnor som tvingas gå i heltäckande kläder och/eller hijab, tvångsäktenskap, barnäktenskap, kvinnlig könsstympning, separata badtider, burkinis, muslimska friskolor och koranskolor som uppmanar till ojämställdhet mellan könen, är exempel på saker som vi måste få bukt med! Sverige har alltid varit ett sekulariserat land som kommit mycket långt i arbetet med jämställdhet mellan könen och det som hänt de senaste två decennierna är rent bedrövligt samt visar på vilka svaga politiker vi har i det här landet.

Det handlar dock inte om rasism när man värnar om landet och dess traditioner som många vänstervurmare gärna vill skrika ut så ofta det går, utan alla kan leva sida vid sida så länge de som väljer att bosätta sig här är villiga att anpassa sig till det nya landet istället för att fortsätta leva som i hemlandet och kräva att vi anpassar oss till dem. Det är en naturlig process och ingen islamoforbi – religionen får man sköta privat och passar inte det så kan man faktiskt flytta!

Aftonslaskan förnekar sig aldrig, så heller inte idag, när man publicerar ännu ett debattinlägg från de galna Liberalerna. Den här gången handlar det om Simona Mohamsson, 2:e vice ordförande Liberala ungdomsförbundet, som anser att vi ska skippa alla röda dagar som är baserade på kyrkliga högtider, till exempel julen, där människor ”tvingas” att vara lediga. Hon förespråkar helt enkelt en avpolitisering av traditioner.

”Det är dags att den svenska liberala demokratin slopar de religiösa och politiska helgdagarna. Tvinga inte alla att ta ledigt för att fira kulturer de inte tillhör. Låt oss separera religion och stat en gång för alla. I ärlighetens namn hade många nog snarare önskat att få vara lediga under Eid al-Fitr, Chanukkah eller kanske årsdagen för tryckfrihetsförordningen. En avpolitisering av traditioner är nödvändig för att samhället ska kunna utvecklas i en mer frihetlig riktning. Röda dagar knutna till kristna eller socialistiska helgdagar borde slopas. I stället borde vi införa ett “konto” för röda (eller varför inte blåa) dagar som varje individ får disponera fritt över. Då skulle även judar, muslimer, ortodoxt kristna och en hel del andra kunna fira sina högtider när det passar dem bäst, inte när det anses rätt och riktigt enligt den kristna kalendern. Då kan samhället rulla på året om, samtidigt som folk kan få ledighet efter sina egna önskemål. Du har rätt till din religion och rätten att inte tvingas till en religion. Det är dags att vi tar det sista klivet mot att kyrkan separeras helt från svenska staten. Avskaffa de röda dagarna. Varken staten eller Gud ska få bestämma när vi är lediga.”
(https://unv.is/…/wEB4vd/vi-tvingas-vara-lediga–slopa-roda-…)

Denna liberalism som de vill trycka på oss håller på att knäcka landet med sina krav på öppna gränser, fria val på alla nivåer, allt åt alla, träng bort allt som har med våra traditioner att göra och gör plats för det nya herraväldet. Jag får uppfattningen att man helt enkelt vill utrota vår identitet!

Vissa dagar är tyngre än andra och jag vet att jag inte är ensam om att känna att vi kämpar i en rejäl motvind med en nästan omöjlig uppförsbacke. Globalismen håller på att ta över stora delar av världen, så även Sverige och hur några få tusen personer ska kunna bekämpa detta är det ingen som vet – men det vi vet är att det krävs ett stort engagemang från en majoritet av befolkningen för att få något att hända, likt David mot Goliat och så är inte fallet med landet Mellanmjölk tyvärr. Lamm på väg till slakt beskriver det hela rätt så bra.

En kommentar från bloggen säger mycket om hur många känner, men likt denne person har jag inte möjlighet att flytta så även jag får stanna till det bittra slutet.
”Jenny inse fakta, med de politiker och de politiska partier vi begåvats med så kan det inte annat än gå åt helvete med landet och oss svenskar. Det finns inget hopp om någon förändring till det bättre och jag tror mig veta att du börjar inse just detta. Se på de naiva tjejerna, en norska och en danska, som skulle vandra i Atlasbergen i Marocko. Jag orkade inte med att se videon där en av tjejerna blev halalslaktad. Detta hemska är vad som väntar den svenska befolkningen om inget förändras. Kommer något att förändras? Finns signalerna om en förändring? Det krassa svaret är – nej! De som är tillräckligt unga, som du Jenny, lämna detta förlorade land om du kan. Jag är för gammal så jag stannar til the bitter end…”

Det är nu jag ska knyta ihop säcken och säga något bra som inger hopp istället för förtvivlan, men det är sannerligen inte lätt när man har svårt att själv se ljuset. Enda gången jag känner hopp i dessa dagar är när jag lyssnar på ”O Holy Night” (O Helga Natt), den kända julsången som hedrar Jesus födelse. Kanske är det enda som hjälper nu att falla ned på knä och be till högre makter!

holy night

Annonser

3 reaktioner till “Har SD lagt ned tankarna på att stoppa den pågående islamiseringen av landet? Varför vill Liberalerna så gärna kassera våra traditioner och tränga undan vår identitet? Kommer folket att resa sig eller är landet förlorat?

  1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Problemet är att vi har endast politiska klubbar för inbördes beundran sins emellan som får sin ekonomiska näring av svenska skattebetalare. I den här komposten av politisk ”kunskap” frodas inte en högkvalitativ förmåga att var långsiktig. Att stupiditeter som det s k klimathotet får genomslag är kanske ett bevis på både deras svaga förmåga och väljarnas acceptans för sin egen tankeförmåga.
    Att SD tycks ha inlemmats i 7- klövern inger inget hopp om ett bättre Sverige.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s