Svenskar och invandrare står enade mot överheten med SD som det enda rimliga alternativet, ändå inbillar sig politikerna att de har folkets förtroende!

Ibland hör folk av sig till mig och berättar saker de upplever i vardagen och jag har bland annat en bekant som arbetar som resande säljare där han i sitt arbete träffar många invandrare som driver restaurang eller livsmedels- och tobaksaffärer.

Redan innan valet var det många som var upprörda över den förda migrationspolitiken och hade helt tappat förtroendet för sjuklövern, detta har inte på något sätt förändrats – snarare förstärkts. Många syrianer är nu väldigt arga över att det har börjat komma araber till deras syrisk-ortodoxa kyrka och säger saker som ”varför jobbar ni när man inte behöver – det går ju att leva bra på bidragen”. Självklart vill de fortsätta att jobba och bidraga till samhället som de har gjort i många år. Vem vill egentligen leva på bidrag? Tyvärr alltför många ekonomiska migranter som Sverige tar emot med öppna armar utan krav på motprestationer!

Det är många invandrare ute i landet som sympatiserar med Sverigedemokraterna eftersom de upplever att SD är det enda partiet som ser problemen för vad de är och verkligen vill göra något åt dem. Allt snack från både det politiska och mediala etablissemanget om att de som röstar på SD är högerextremister, nazister och rasister faller således platt! Det är snarare helt vanliga och skötsamma människor – både svenskar och invandrare – som varje dag går till sitt jobb och snällt betalar skatt, som har fått nog av att bli behandlade som andra klassens medborgare medan nyanlända åker på en räkmacka genom hela systemet samt dessutom alla dessa kravmaskiner som man inte har modet att säga nej till.

Det är våra politiker i tätt samarbete med media som själva har skapat den polarisering som vi nu ser överallt i samhället och tyvärr drabbar den även skötsamma invandrare som vill göra rätt för sig.

Man har under flera decennier misskött Sverige å det grövsta och fört en ytterst oansvarig migrationspolitik som alla medborgare nu måste betala priset för, men högst blir nog priset för våra barn och barnbarn. Det är därför fascinerande att se hur politikerna fortsätter att blåneka och istället oavbrutet peka ut SD och deras väljare som avskum. Hur vore det om man faktiskt tog sitt förbannade ansvar för den misär som man har åsamkat landet? Nej då, istället vill man ha förnyat förtroende och går omkring i någon sorts villfarelse om att de har folket bakom sig. Men de kunde inte ha mer fel – både svenskar och invandrare står nu enade mot överheten, tyvärr saknas dock än så länge den där franska mentaliteten som gör att folk går man ur huse och kräver sin rätt, men uppvaknandet och ställningstagandet är en bra bit på väg.

Ett nyval nu hade varit en rejäl kalldusch för stora delar av sjuklövern och det är troligen därför DÖ-arkitekten talman Norlén gör sitt bästa för att dra ut på tiden. Jag måste säga att jag verkligen har tappat allt förtroende för den mannen som innehar en position där man ska hålla sig neutral – något som Norlén misslyckas rejält med enligt mitt tycke. Egentligen hade man lika gärna kunnat välja en talman från S för det blir ungefär samma menlösa resultat! Fyra dagar återstår innan riksdagen tar jullov och frågan är om det blir någon mer statsministeromröstning innan jul, men eftersom Löfvén säger att inga förhandlingar pågår just nu med L och C samt att han inte ser någon brådska med nästa omröstning, så lär nog även talmannen fortsätta med att skynda långsamt.

De senaste dagarna har jag uppmärksammat hur skötsamma invandrare med jobb och bostad utvisas från Sverige på grund av pappersexercis, medan vi med glädje behåller bidragstagare och kriminella individer som ljuger om sin ålder. Jag hörde idag talas om en bekant som har en vän som är svensk, men gift med en kinesiska. De har även barn tillsammans som även hon är svensk medborgare, dottern bor dock med modern i Kina i väntan på att modern ska få uppehållstillstånd. Detta ser dock ut att dra ut på tiden eftersom vi nu pratar om Migrationsverket – en jättekoloss vars administrativa kvarnar maler fruktansvärt långsamt. Båda har jobb samt bra inkomst – något som man måste redovisa till Migrationsverket. Mannen ifråga har verkligen ringt till alla instanser och försökt skynda på ärendet, men får till svar att deras ärende har plats 93.580 och att de inte gör någon skillnad på om man är gift med en svensk och söker permanent uppehållstillstånd i Sverige, eller om det handlar om en flykting som söker asyl. Hon får inte ens komma hem till jul, trots att Kina godkänt visum, eftersom de befarar att hon ska stanna kvar i Sverige. Det är verkligen ett katastrofalt asylsystem som Sverige tillämpar och många på Migrationsverket är själva invandrare och kan knappt svara på frågor eftersom de inte känner till reglerna ordentligt.

För mig framstår det som rätt tydligt att vi uppmuntrar ekonomiska migranter att söka sig till Sverige och illegala migranter verkar man inte heller vilja bli av med eftersom vi erbjuder förmåner i form av t.ex. fri vård och skola samt hindrar polisen i deras arbete med att söka upp dem.

Ut med de skötsamma invandrarna som bidrager till samhället och in med all värdens lycksökare utan minsta intresse för att arbeta eller integreras, samtidigt som över 1000.000 illegala migranter befinner sig i Sverige utan att någon i maktposition bryr sig nämnvärt – bedrövligt och skamligt!

Fattigpensionärerna blir allt fler, barnfamiljer vräks, grovt kriminella individer får stanna i Sverige och vår välfärd har krackelerat – ändå finns det hur mycket pengar, förmåner och bostäder som helst att ösa över nyanlända och Migrationsverkets asylaktivister kastar med glädje ut produktiva medborgare som tillför något – där har vi Sverige av idag!

The system has failed us

Annonser

4 reaktioner till “Svenskar och invandrare står enade mot överheten med SD som det enda rimliga alternativet, ändå inbillar sig politikerna att de har folkets förtroende!

  1. Glöm inte tandläkare för 50 kr för migranter, utan asylskäl! Alltså, detta går vi svenskar med på utan att blinka! Hur dumma är vi inte! Hur kan vi bara tillåta att landet blir mer och mer islamiserat?
    Varför går vi inte man ur huse och kräver stopp för detta vansinne!?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s