Tyskland överväger att reducera sociala förmåner för migranter, eftersom man insett att detta lockar till sig illegala migranter!

Sexton premiärministrar i Tyskland uppmanar till ett lagstiftningsinitiativ om att ”Dublinfall” enbart ska få reducerade sociala förmåner, något som kan påverka ungefär en tredjedel av de asylsökande som kommer till Tyskland.

I framtiden kan således asylsökande i Tyskland som redan sökt asyl i ett annat EU-land få minskade sociala förmåner, i syfte att sluta sporra illegala migranter inom Europa att söka sig till Tyskland.

En tredjedel av de asylsökande som kommer till Tyskland klassificeras som ”Dublinfall” och den första halvan av år 2018 var 30.000 av de 77.000 asylansökningarna ”Dublinfall”.

Meanwhile in Sweden… har vi en drös av ”Dublinfall” och vi vet redan att vårt generösa bidragssystem är en enda stor sockerbit som drar till sig all världens lycksökare och skulle vi dra in alla bidragen, reglera anhöriginvandringen och låta migranterna bo i uppsamlingsläger i väntan på asylbeslut så hade vi sett en drastisk minskning i antalet asylansökningar.

Detta anses dock ”inhumant” av sjuklövern – främst Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Liberalerna och Centerpartiet – varför det känns som en utopi. Dessa egoister tänker inte för en sekund på alla riktiga flyktingar som är kvar i flyktinglägren och konflikthärdarna (främst kvinnor och barn), utan inbillar sig att man gör en ”humanitär insats” genom att upplåta plats åt ekonomiska migranter utan skyddsskäl som varken är intresserade av att arbeta och bidraga till systemet eller att integreras i samhället.

Sverige brukar apa efter Tysklands politik, så vi får väl be till högre makter att någon i beslutandeposition använder sitt sunda förnuft!

https://www.welt.de/politik/deutschland/article185574682/Dublin-Faelle-Doppel-Asylbewerber-sollen-geringere-Sozialleistungen-erhalten.html?fbclid=IwAR2uHyyPasMg966sC5Di3R1MQcu-gRa0qQkliVumXipSQLCLv4dCQQJ_1zA

deutshcland

Annonser

2 reaktioner till “Tyskland överväger att reducera sociala förmåner för migranter, eftersom man insett att detta lockar till sig illegala migranter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s