När våra makthavare slutat bry sig, är det vi själva som måste ta steget och kräva ansvar!

De senaste helgerna har Katerina Janouch gjort bejublade framträdanden som talare vid manifestationer mot FN:s migrationsavtal samt Sveriges oansvariga migrationspolitik på Mynttorget i Stockholm. En annan populär talare som hållit i manifestationen i Göteborg och som talade idag igen i Helsingborg är den 15-åriga Izabella Nilsson Jarvandi. Gemensamt för dessa kvinnor är att båda har utländskt påbrå, brinner för att krossa vänsteretablissemangets järngrepp om Sverige, ses som potentiella ledare för landet samt att båda talar igen imorgon på manifestationen på Mynttorget.

Det är rätt fascinerande att så fort någon vågar ta bladet från munnen och säga ett sanningens ord samt verkligen föra fram alla de tankar som de flesta går omkring och bär på, så känner automatiskt folket väldigt stort förtroende för dessa och pekar ut dem som framtida ledare och statsministermaterial.

Tänk så lätt det hade varit för Ulf Kristersson och Stefan Löfvén att vinna valet om man verkligen hade tänkt till! Det hade räckt att någon av dem vågat skåda sanningen i vitögat samt sedan talat från hjärtat till folket om hur illa samhället ser ut, bett om ursäkt för vad de varit med och åstadkommit samt sett till att sätta ned foten och förklarat vad som behöver göras för att komma tillrätta med problemen, för att vinna folkets gunst. Istället för att ta avstånd från SD:s politik borde man istället ha välkomnat de delar som handlar om migration samt integration och gjort det till sin egen grej – på så vis hade man sopat banan med SD och inte låtit partiet ha ensamrätt på migrationsfrågorna som alltid varit fallet.

Men tyvärr är det ingen som tänker längre än näsan räcker och strävan efter makt i kombination med prestige är det enda som driver de flesta politiker som det verkar. Det var länge sedan de slutade att värna om sitt folk och se den lilla människan.

I vissa medier beskrivs manifestationerna som högerextrema, men det handlar om något helt annat – nämligen opolitiska demonstrationer där vanliga människor som fått nog, står upp för sin åsikt. Eftersom våra politiker uppenbarligen slutat bry sig om medborgarnas väl och ve så har det lett till att man nu börjar manifestera mot överheten.

Det fina i kråksången är att det är kvinnor som är drivande! Imorgon kommer Katerina, Izabella och även Bianca Muratagic kräva att politikerna tar sitt ansvar för FN:s globala migrationsavtal, för våra fattigpensionärer, för alla patienter som dör i väntan på operationer och psykiatrisk vård, för alla våldtäktsoffer och mordoffer, för alla barn och unga som far illa i skolorna, för den katastrofala migrations- och integrationspolitiken som förts de senaste åren samt så klart mot den ökande islamiseringen såväl som mot censur och begränsningar i yttrandefriheten.

När politiker, myndigheter och rättsväsende sviker får svenska folket själva stå upp för sin frihet, jämlikhet och rättighet – sisters are doing it for themselves!

sisters

Annonser

4 reaktioner till “När våra makthavare slutat bry sig, är det vi själva som måste ta steget och kräva ansvar!

 1. Följande artiklar finns att läsa på Fria Tider:

  Fridolin: SD utgör ett hot mot demokratin
  http://www.friatider.se/fridolin-sd-utg-r-ett-hot-mot-hela-demokratin

  Löfven: Mitt parti gör Sverige tryggare
  http://www.friatider.se/l-fven-mitt-parti-g-r-sverige-tryggare

  Heléne Fritzon: ”Inga tecken på att invandringen kommer minska”
  http://www.friatider.se/hel-ne-fritzon-inga-tecken-p-att-invandringen-kommer-minska

  Jag har länge trott att dessa partiers medlemmar och företrädare har haft ett syfte med att inta dessa ståndpunkter och att offentligt göra uttalanden på dessa teman. Att det funnits en viss intelligens bakom dessa utsagor.

  Men jag har kommit fram till att dessa personer helt enkelt är stockdumma och saknar varje uns av möjlighet att tänka logiskt, att se sammanhang mellan orsak och verkan, att kunna föra en faktabaserad diskussion och att dra enkla men verkliga slutsatser som har att göra med skatteinkomster och utgifter för stat, landsting och kommun.

  Hur är det möjligt att vara så komplett intelligensbefriad och ändå ta sig så långt i politikens och maktens sfärer? Och naturligtvis än värre, vad är det för människor som röstar på dessa politiker? Det är förmodligen därför som lågutbildade analfabeter importeras en masse som vare sig läser, talar eller skriver svenska. Dessa personer ser bara att det kommer ut pengar ur bankomaten och låter sig styras i sina politiska val av ideologiska och religiösa företrädare som har åsikter som går stick i stäv med Sveriges och svenskarna bästa.

  F-d är bara förordet när det gäller att beskriva känslorna gentemot dessa landsförrädare.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s