Låt kammaren rösta om Jimmie Åkesson härnäst och dagens toppmöte i Bryssel lär inte generera att EU sätter ned foten i migrationsfrågan!

Den danska tidningen Berlingske skriver idag om att Stefan Löfvén förväntas åka på ett bakslag och att han nu pekar på att Kristersson lika gärna kan få ta uppdraget som statsminister. Det tyder på att ingen egentligen vill styra landet, troligen för att de har insett att Sverige tampas med oöverstigliga problem efter åratal av nonchalans från politikerna och oavsett vem som sitter där så kommer de att få skulden för landets kollaps och åka i nästa val.

Eftersom ändå ingen vill ta över detta Kamikazeuppdrag så anser jag att det hade varit taktiskt smart av talmannen att istället för Kristersson, föreslå att man härnäst ska rösta om Jimmie Åkesson som statsminister. Talmannen är trots allt arkitekten bakom DÖ och här öppnar sig många möjligheter för att bli av med ärkefienderna i Sverigedemokraterna. Inser sjuklövern detta och röstar ja till Åkesson i kammaren så torde SD per automatik tappa sitt stöd på fyra år och bli utsparkade bakvägen lagom till 2022. Här har man alltså chansen att decimera sina meningsmotståndare en gång för alla och bevisa sin tes att SD är regeringsodugliga när det väl kommer till kritan. Upp till bevis helt enkelt!

Det hade även varit en vägvisare för oss väljare som vill ha in nytt blod och nya idéer i riksdagen samt som sagt se om SD har luft under vingarna på riktigt om de släpps fria. Men tyvärr tror jag inte att talmannen har modet som behövs och sjuklövern skulle ändå inte våga stå för sitt beslut på grund av medias lynchning och vänsterns högljudda protester, så det mest troliga är ännu en omröstning om Kristersson förhoppningsvis nästa vecka, men mer troligt efter nyår eftersom det vankas jullov för riksdagen.

Vi går för övrigt mot en helg i protesternas tecken och på söndag firas tredje advent med demonstrationer av vänsterlobbyn på Sergels torg mot den antagna budgeten, respektive på Mynttorget där Katerina Janouch och Bianca Muratagic kämpar för ett bättre Sverige med bland annat krav på att Sverige säger nej till FN:s kritiserade migrationsavtal samt en striktare migrationspolitik.

I den sistnämnda manifestationen uppmanar man alla, oavsett partitillhörighet, att göra sin röst hörd och faktum är att FN:s migrationsavtal slår över partigränserna och vänstern som är emot globalism börjar nu få upp ögonen. Vänstertidningen Proletären skriver nu att migration är ett sjukdomstecken och att FN:s ramverk bör skrotas.
(http://proletaren.se/…/migration-ar-ett-sjukdomstecken-i-en…)

Idag möts EU:s ledare i Bryssel för ett toppmöte om bland annat Brexit och migration. Jag är dock tämligen övertygad om att man inte kommer att ta några steg i rätt riktning vad gäller migrationen nu heller och efter att FN:s migrationspakt nu ingåtts av en majoritet av medlemsländerna, måste man även ta detta ramverk i beaktande när man ska besluta hur man ska lösa problemen med migrationsströmmarna till kontinenten.

EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker kan snart ersättas av Frans Timmerman, en tidigare holländsk utrikesminister, som signerat det kostsamma avtalet med Turkiet för att försöka kontrollera migrantströmmarna. Dock verkar han inte vara bättre än sin föregångare då han förespråkar att Europa och Afrika är systerkontinenter med länkade öden. Om Timmerman blir högsta hönset i EU-kommissionen så kommer han att se till att alla europeiska nationer delar samma ansvar för Afrika och stödjer migrationen från en kontinent vars befolkning enligt FN kommer att uppgå till 4,4 miljarder år 2100. Han vill dessutom att nästa budget från EU-kommissionen ska fokusera på integration och infrastruktur för migranter. Samtidigt fördömer han nationalism och menar att han själv är en manlig feminist.
(http://freewestmedia.com/…/eu-top-official-calls-himself-a…/)

För övrigt är det just nu mycket fokus i internationell media på den ökande nationalismen och hur man ska motarbeta den, men ingen verkar vilja inse varför det uppstått – det vill säga den mycket oansvariga migrationspolitiken som förts under lång tid och som väldigt många människor i både Europa, Brasilien och USA, för att nämna några, har fått nog av. Men så länge man fortsätter att ignorera problemets kärna och istället fortsätter på den inslagna planen, så kommer polariseringen bara att eskalera.

Således ligger våra öden hos några kostymklädda män i Bryssel, som i sin tur är toppstyrda av globalister världen över. Vem är naiv nog att tro att de för fram den lilla människans röst? Inte jag i alla fall!

glob

Annonser

3 reaktioner till “Låt kammaren rösta om Jimmie Åkesson härnäst och dagens toppmöte i Bryssel lär inte generera att EU sätter ned foten i migrationsfrågan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s