Vänsterlobbyn är redo för kamp!

Det är inte direkt någon nagelbitare som väntar imorgon när man ska rösta om Stefan Löfvén som statsminister. Både Annie Lööf (C) och Jan Björklund (L) har redan deklarerat att man kommer att rösta nej och både Moderaterna och Sverigedemokraterna lär ju inte rösta för Löfvéns återkomst. Jimmie Åkesson är för övrigt i Thailand och Löfvén själv är på EU-toppmötet i Bryssel, så inte ens han själv verkar tro på sin sak.

Det intressanta blir istället vad talmannen väljer att göra efter omröstningen – ge Kristersson chansen igen är väl mest troligt och frågan är då om C och L ids rösta nej på nytt. Personligen hade jag inte haft något emot det för ett nyval hade varit det bästa för landet. Käbblet i Rosenbad har fått många svenskar att få upp ögonen för hur illa ställt det är med våra politiska företrädare och därför torde chanserna öka för att det nu blir lite mer engagerade medborgare som kommer att avlägga sina röster. Men med tanke på de senaste opinionssiffrorna är jag tveksam om något annat parti än SD verkligen vill ha nyval.

Att det var den blåa budgeten som vann budgetomröstningen igår verkar ha satt griller i huvudet på vänsterfolket, som nu organiserar en stor demonstration på Sergels torg i Stockholm på söndag – samma dag som för övrigt de gula västarna, under ledning av Katerina Janouch, kommer att manifestera ännu en gång på Mynttorget. Det är inte svårt att lista ut vilket event som media kommer att bevaka!

Sänkta skatter, inga höjningar av bensinskatten, avskaffande av flygskatten, mindre anslag till Arbetsförmedlingen samt att Jämställdhetsmyndigheten läggs ner, är så klart ett hårt slag i ansiktet för hela vänsteretablissemanget. Men det är rätt intressant att när vanliga medborgare blir upprörda över den oansvariga migrationspolitiken som alltför länge förts i Sverige och tycker att nu är det nog samt drar ihop en manifestation, så stämplas de direkt som högerextremister – men när vänsterlobbyn drar ihop en demonstration då är det demokrati och yttrandefriheten som man utnyttjar. Hade den röda budgeten istället vunnit och meningsmotståndare opponerat sig, så hade man direkt deklarerat att dessa är dåliga förlorare som inte kan acceptera ett nederlag samt att denna budget faktiskt röstats fram enligt demokratiska regler. Men som vanligt är det skillnad på folk och folk!

I övrigt måste jag påpeka att Ledarsidorna, som normalt sett alltid brukar ha utmärkta artiklar, igår verkar ha fått ding. Även om Johan Westerholms hjärta klappar för betongsossarna från förr, så är min uppfattning att Ledarsidorna i grund och botten numera lutar åt höger och de kämpar som oss andra mot vänsteretablissemanget. Men igår publicerar man en artikel som Andreas Henriksson skrivit, där han infiltrerat ett hemligt middagssällskap som kallar sig ”Klubben” – ett slags Sverigevänligt nätverk som med jämna mellanrum besökts av kända opinionsbildare, kulturprofiler och politiskt kända namn. Artikelförfattaren har kartlagt de ledande personerna i nätverket och ger en grundlig beskrivning av deras förehavanden både i Klubben såväl som privat, men utan att skriva ut deras namn.

Faktum är att artikeln är totalt intetsägande för de som inte är personligt involverade i Klubben och därför förstår jag inte vad Ledarsidorna vill uppnå med detta. Både syftet och Ledarsidornas egen vinning på publiceringen är höjt i dunkel, men jag gissar på att detta kommer ge ringar på vattnet för de som är inblandade i Klubben och troligen inte på ett positivt sätt. I tider som detta borde vi stå enade istället för att fokusera på att splittra!

Slutligen noterar jag att SD återigen råkat i blåsväder efter att DN grävt fram uppgifter om att Jonas Millard, sverigedemokratisk riksdagsledamot samt ordinarie ledamot i Konstitutionsutskottet, är den som startat kontot ”SinX” i sin ungdom. Användaren ”SinX” har i över ett decennium publicerat kvinnoförnedrande inlägg på nätforumet Flashback, bland annat om hur man köper sex utomlands samt hur man kan droga eller misshandla kvinnor för att sedan våldta dem. Även om detta är en ungdomssynd och Millard inte varit inblandad på flera år, så lär han nu få betala priset när drevet går.

I allmänhet känns det nu som att vänstern kämpar med näbbar och klor hålla fast sitt järngrepp om landet även fortsättningsvis!

https://ledarsidorna.se/2018/12/projekt-ekero-hallbart-sverige-den-inre-kretsen/?fbclid=IwAR3BP9iX33g_Dns1xaQo9ztUdOq46gASFpFaP6bxezZzIYa_3EEoZE2oofY

rith.jpg

Annonser

5 reaktioner till “Vänsterlobbyn är redo för kamp!

 1. Det är knappast skattesänkningar som den genomsnittlige Sverigedemokraten behöver just nu,de som allra först har fått känna på hur det är att ställas mot annan grupp,de som lever under små omständigheter i kanske sjukdom,de som saknar röst att tala för sin sak.De har verkligen gått i den fällan och jag skrattar i mjugg åt de dummerjönsarna.
  Det är bra att vänstern demonstrerar mot att de rikare blir ännu rikare och skor sig på den svage.

  Gilla

 2. Tja, Att en högerbudget vann är inget konstigt alls. De flesta partierna är faktiskt högerpartier som för för ett höger-EU med extrem marknadskapitalism till förmån för monopolkapitalet. S, MP, C, L, KD, M är alla i monopolkapitalets ficka.

  Vad vore väl bättre än att den här högern faktiskt får fortsätta med sin DÖ-högerpolitik med sin ”race to the bottom”-metodik, som kommer fortsätta sänka 90% av folkets förmögenheter, för att de ska strösslas på monopolkapitalister i första hand, men även på icke-barn, icke-flyktingar, sociala turister och andra kriminella utlänningar, medan V käftar ohövligt på SD, som enbart har som uppgift att fokusera på migrant-problemet?

  Fortatt illusionism kan kanske få de helsovande att vakna? De halvvakna kan yrvaket kanske vakna ordentligt också?

  http://convertinmp4.com/youtube.php?video=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DnDq_Ehwop9s

  Katerina Janouch utgör sannolikt ytterligare en EU-positiv avledningsmanver åt monopolkapitalet, vilket sannolikt gör att hon kommer få mycket uppmärksamhet av fulmedia.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s