Årets julklapp är här!

Fick reklam via e-post till jobbet idag, där ”GoHomeSafe” erbjuder laglig försvarsspray och överfallslarm för att öka tryggheten för medarbetarna. Mycket bra initiativ i dessa tider med attacker och övergrepp, men samtidigt en varningsklocka om att något är allvarligt fel i samhället när människor måste ”beväpna” sig själva när man går ut eftersom man känner sig otrygg.

Det är uppenbart att våra politiker har förstått att polisen har tappat greppet och inte längre kan beskydda medborgarna – mord och våldtäkter, såväl som misshandel, rån, explosioner och bränder sker nu flera gånger per vecka men ändå gör man ingenting annat än att dricka kaffe samt smutskasta sina politiska meningsmotståndare.

Hade jag varit justitieminister hade jag ägnat dag och natt åt att komma på ett sätt att lösa problemet och faktiskt arbeta för att medborgarna återigen skall kunna känna sig trygga. Jag hade inte kunnat sova lugnt på natten och än mindre gå på julledighet när jag vet att flera nya offer kommer att skördas under julhelgen, men tyvärr har våra politiska ledare som bär det yttersta ansvaret sedan länge slutat bry sig och att kräva att de som skapat anarkin ska ta sitt ansvar är som att tala för döva öron.

Morgan Johansson har varit den sämsta justitieministern genom tiderna och snart väntar kanske ett nytt stolpskott runt hörnet, eftersom man oftast baserar de politiska utnämningarna i Sverige på svågerpolitik, lojalitet och ryggdunk snarare än kompetens och driv.

Magda Gad gör just nu ett fantastiskt jobb med att berätta om kvinnorna och flickorna i Afghanistan som lever under fruktansvärda förhållanden som styrs av ett patriarkat av fanatiska män, något som jag själv uppmärksammat i flera delade artiklar under året. Som sig bör har Magdas artiklar fått flera tusen reaktioner och alla är upprörda över hur illa flickor och kvinnor behandlas samt att små flickor måste gifta sig med gamla gubbar, men jag undrar om alla betänker att detta händer även i Sverige? Vi importerar problemen och sedan tittar politiker samt myndigheter bort istället för att stoppa det som pågår och stå upp för dessa flickor! Lagar mot barnäktenskap och kvinnlig könsstympning är i realiteten bara tomma ord på ett papper.

Åter till ämnet – tusentals flickor och kvinnor i Sverige våldtagas och förnedras å det grövsta här i Sverige samtidigt som unga människors liv släcks alltför tidigt tack vare att gängkriminaliteten fått fria tyglar, men eftersom ingen i maktposition är villig att göra det som krävs – förutom vackra och meningslösa ord – så måste var och en skydda sig själv som det verkar.

Så alla ni som inte vet vad ni ska köpa i julklapp till era tonårsbarn eller fruar – här har ni svaret; skottsäker väst, försvarsspray och överfallslarm!

25870088-zML19.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s