Asylsystemet i Sverige är genomruttet!

Den här mannen passerar jag på min lunch varje dag måndag till fredag – i alla väder står han där och säljer blommor. Ibland är hans barn med och hans fru har jag också sett ibland.

Men efter åtta år i Sverige ska han och hans familj utvisas – han själv och äldsta sonen till Irak, som han kommer ifrån och hans fru med ett barn till Marocko som hustrun är bördig från. Paret väntar dessutom barn på nytt och nedkomsten närmar sig.

Återigen blir det uppenbart att vi utvisar skötsamma familjer som rotat sig i Sverige och försörjer sig själva, men bidragstagare utan skyddsskäl får stanna – till och med grovt kriminella individer.

Asylsystemet i Sverige är genomruttet och tanken på alla ekonomiska migranter som vi svenskar tvingas försörja, trots att många av oss redan har det knapert får det att vända sig i magen!

På söndag har alla som bor i Stockholmsområdet möjlighet att gå ut och protestera mot den oansvariga migrationspolitiken i en manifestation anordnad av Katerina Janouch, så sitt inte hemma och knyt näven i fickan, utan iväg med er till Mynttorget och visa att ni tar ställning! Vi måste kräva förändring nu!

http://www.ystadsallehanda.se/article/efter-atta-ar-i-sverige-mahmoud-hotas-av-utvisning/

image.jpg

Annonser

9 reaktioner till “Asylsystemet i Sverige är genomruttet!

  1. Jag tycker det är såna här reportage ofta nu för tiden. Så jäkla trött på det svenska migrationssystemet som bara fallerar. Låt skötsamma invandrare vara kvar, ut med alla som inte vet hur eller ens har lust och rätta sig in i vårt land. Usch jag lider med dom invadrare som är ordentliga och vill jobba men blir behandlade som flugskit.

    Gillad av 1 person

  2. Det är valboskap socialisterna vill ha. I somras gick det runt personer i parallellsamhällena och spred budskapet om reducerade bidrag om ni inte röstar ”rätt”. C:a 7 miljoner av skattemedel kostade visst ”informatörerna”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s