FN och EU strävar både efter att legalisera migration, men istället borde vi följa Ungerns uppmaning och bevara Europa och våra traditioner!

Ungern har som bekant vägrat skriva under FN:s migrationsavtal precis som ett tiotal andra länder och efter ett möte med EU-ländernas utrikesministrar i Bryssel tidigare idag, kommenterade Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó på nytt landets ställningstagande i frågan.

-”Bryssel och FN delar uppenbarligen samma mål – det vill säga att legalisera migration. Illegala migranter har på ett organiserat sätt kommit till Europa ända sedan år 2015. De senaste tre åren har vi sett en konstant kamp mellan de som vill stoppa respektive de som vill organisera migration. Den ungerska regeringens inställning har varit densamma ända från början – att legalisera migration innebär fara och måste stoppas.

De förberedande samtalen inför FN:s globala migrationspakt representerar ett svek mot européer och den slutliga versionen av dokumentet misslyckas med att representera européernas intresse.

Ungern vill bevara ett EU där julafton förblir julafton, med en julkrubba och en julgran. Europa måste insistera på att bevara sina traditioner och sitt arv samt motverka alla försök att oåterkalleligen förändra den etiska mixen i den Europeiska Unionen.

Ungern insisterar på att Europa har ett migrationsproblem snarare än ett flyktingproblem och migrationsprocessen måste stoppas. Ungern anser att illegala migranter är illegala migranter och inga flyktingar. Ungern kommer att rösta mot FN:s migrationspakt i New York.

Det finns människor i riktig nöd, vars hem har blivit förstörda av krig och som har tvingats lämna sina hem på grund av terroristorganisationer. Dessa människor behöver hjälp antingen på plats eller i det närmaste säkra område från deras hem sett. Ungern kommer att fortsätta hjälpa utsatta människor på plats och i närområdena.

Även de mest konservativa undersökningarna visar att 30-35 miljoner människor kan bestämma sig för att ge sig av mot Europa när som helst. EU-delegaterna ska inte föra EU:s talan varken i Marrakesh eller i New York eftersom en fjärdedel av medlemsländerna har sagt nej till migrationspakten.”

Som vanligt ett smått fantastiskt uttalande av Szijjártó! Ungrarna kan skatta sig lyckliga som har en så kompetent utrikesminister, något vi själva bara kan drömma om.

Självklart har han helt rätt i att EU vägrar att inse att det inte längre handlar om flyktingar i nöd utan främst om ekonomiska migranter som söker ett bättre liv. Att hjälpa på plats eller i närområdena är det mest sunda alternativet, men det förstår man varken i Bryssel eller i Sverige.

Den dagen miljoner människor bestämmer sig för att lämna sina hem för att söka lyckan i Europa kan nu vara närmare än någonsin i och med undertecknandet av FN:s migrationsavtal, som skapar helt nya möjligheter för att ta sig till kontinenten där allt verkar så mycket grönare. Det är ungefär som att be om mer problem!

Men vi vanliga medborgare är bara brickor i ett spel som får vara tacksamma för att vi fått uppleva det ”gamla Europa”, så vi kan bara se på när FN gör slarvsylta av Europa.

https://dailynewshungary.com/hungarian-fm-brussels-un-share-goal-to-legalise-illegal-migration/?fbclid=IwAR23yF_QyB-h-p-_dEjMfUn16_tOSUIEqU6s7s0OKmOA-_6uUUrBirBTMgM

Ungern

Annonser

2 reaktioner till “FN och EU strävar både efter att legalisera migration, men istället borde vi följa Ungerns uppmaning och bevara Europa och våra traditioner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s