Expressen gör det igen – mönstret går igen när det är dags att tysta obekväma röster!

Medborgarrättsjournalisten Bechir Rabani gjorde med sitt projekt Megafonerna ett strålande jobb med att väcka den sovande befolkningen och han gjorde betydande insatser mot den falska och indoktrinerande svenska mediakåren såväl som korrumperade politiker som han försökte ställa mot väggen. Rabani blev en obekväm röst som måste tystas och efter hans hembesök hos Expressens chefredaktör Mattsson, för att ge igen med samma mynt efter att Expressen-journalisten Diamant avslöjat en visselblåsares skyddade identitet, var kampen i full gång. David mot Goliat!

Expressen gick i bräschen och var en av de tidningar som hängde ut Rabani som ”högerextrem” och ”nazist”, vilket nästan fick honom att förlora sitt riktiga jobb. Rabani särskådade också Expressen-journalisten Robert Aschberg innan sin död, men hann inte riktigt slutföra arbetet. Tyvärr gick Rabani hädan alldeles för tidigt, men hans viktiga kamp för svenska folkets rätt till frihet samt riktig demokrati och yttrandefrihet gjorde avtryck.

Hans kamp slutade dock inte där, utan vi är många som varje dag kämpar för att återtaga makten till folket som det var tänkt från början. Katerina Janouch är en av dessa kritiska röster och tack vare hennes mod och beslutsamhet har många svenskars kampvilja vaknat. Igår hölls den andra demonstrationen på Mynttorget i Stockholm mot FN:s migrationsavtal som Sverige kommer att skriva under imorgon och idag kommer det att hållas en tredje demonstration. Katerinas brandtal är som balsam för själen och hon säger verkligen exakt det som många svenskar tänker! Men eftersom hon börjar få folket med sig, så anses hon vara en obekväm röst som måste tystas av etablissemanget och idag ser vi det första beviset på det när Expressen-skribenten Jens Liljestrand gör ett försök till karaktärsmord av Janouch. Givetvis ska hon kölhalas för sina åsikter och rättframhet, något annat vore inte värdigt PK-Sverige!

Liljestrand skriver under rubriken ”Katerina Janouchs väg in i mörkret – hur det är att vara Katerina Janouch”, om hur hon gått från att vara en barnboksförfattare till att bli en röst för de högerextrema samt proklamerar att Janouch sprider lögner och falska rykten om Sverige. Det är rent bedrövligt att överbetalda journalister ges spaltutrymme för sådant här skräp och faktum är att den samlade svenska journalistkåren, med undantag av några få som man kan räkna på handens fem fingrar, är rent bedrövliga. De har glömt vad en journalists uppdrag består av. Visserligen är det chefredaktörerna som bestämmer vad som ska publiceras, men hantlangarna som är villiga att gå dessa smutsiga ärenden står på rad.

Ett sätt att stoppa dessa falska medier är att se till att inte ge dem några ”klick”. Det var faktiskt Bechir Rabani som lärde mig det knepet och jag använder det alltid när det är artiklar som jag anser inte förtjänar ”klick”. Om du inte känner till hur man gör så är det enkelt – skriv bara in www.unvis.it framför webbadressen innan du delar artikeln, så kommer bara texten med och inte annonserna som ger reklamintäkter.

Katerina Janouch är en fantastisk kämpe och hon förtjänar cred för sina insatser för Sverige! Hon har mer kurage och kämpaglöd än den samlade politikerkåren tillsammans!

Jag hoppas Du inte tar åt Dig för mycket av de lögner som dessa quislingar skriver, även fast jag vet att det svider. Stå på Dig och tystna aldrig – Du behövs! ❤️💪

http://www.unvis.it/https://www.expressen.se/kultur/jens-liljestrand/hur-ar-det-att-vara-katerina-janouch/

janouch

Annonser

3 reaktioner till “Expressen gör det igen – mönstret går igen när det är dags att tysta obekväma röster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s