Regeringen försöker in i det sista att indoktrinera svenska folket att FN:s migrationsavtal inte kommer att påverka landet samt att meningsmotståndare sprider osanningar!

På måndag är det dags för FN-konferensen i Marrakesh, där det kritiserade migrationsavtalet Global Compact of Migration skall skrivas under.

Tystnaden som bestått i Sverige fram till blott några få veckor tillbaka är talande och visar på hur illa frågan skötts från regeringens sida. Nu har de svenska propagandaorganen fått order om att invagga folk i trygghet genom att skriva att avtalet omges av lögner och ogrundade rykten.

Sent igår kväll lade till exempel Svenska Dagbladet ut en låst artikel med rubriken ”Myter florerar om FN:s ramverk om migration”. I ingressen kan man läsa att desinformation och förvirring just nu präglar debatten och Joanna Abrahamsson på Justitiedepartementet, som jag för övrigt jagade i flera dagar förra veckan utan resultat, menar att ”folk har läst saker om avtalet som helt saknar sanningshalt.”

Även Expressen går regeringens ärende och publicerade sent i går kväll en artikel med rubriken ”Så fungerar FN:s ramverk för migration”, där migrationsforskaren Daniela Debono slår fast att det inte stämmer att ramverket skulle uppmuntra till migration, snarare hantera migration samt att det inte är rättsligt bindande utan bara en symbolisk gest.
-”Den här överenskommelsen kommer inte att förändra något i Sverige. Jag är säker. Inga medier kan heller stängas ner med stöd av den här överenskommelsen för den har ingen makt.”

Daniela Debono, som huserar på Malmö Universitet, skrev för övrigt en artikel 2016 där hon deklarerade att repatriering inte är en lösning på migrationskrisen eftersom det är inhumant och oetiskt.

Det som är irriterande med dessa två artiklar är att man försöker skuldbelägga befolkningen för att man reagerar. Om regeringen hade gjort sitt förbannade jobb från början så hade det inte behövts existera ”myter och falska rykten”. Det är inte vårt fel att svensk media har tigit som muren och att politikerna lagt locket på, så att vi måste söka information från utländsk media som rapporterar från länder som haft öppen debatt om avtalet. De har bara sig själva att skylla, men det är så typiskt det svenska etablissemanget att skylla ifrån sig istället för att ta ansvar för sina handlingar!

Jag kvarstår vid min tes att om det vore ett helt vanligt avtal med sunda ambitioner så hade inte så många länder dragit sig ur! Hur kommer det sig dessutom att så många länders regeringar med kompetenta tjänstemän och ministrar tolkar avtalet helt annorlunda än Sverige? Dessutom är det väl bara att använda sitt sunda förnuft så förstår man att migrationen givetvis kommer att öka om vi underlättar för migranter att lämna sina fattiga förhållanden för att istället söka lyckan på en annan kontinent. De är väl inte dumma? Redan nu riskerar de hellre att hamna i slaveri eller dö på vägen enbart för att ta sig till Europa, istället för att stanna kvar i sina hemländer där de inte ser att de har någon framtid. Så varför skulle det motverkas av att vi främjar migranternas rättigheter samt ger de nya möjligheter att ta sig till Sverige och övriga Europa?

Nej, den kalkylen går inte ihop så etablissemanget i Sverige kan plocka fram vilka svenska ”experter” de vill – det här kommer inte att vara bra för Sverige! Dessutom – varför har inte regeringen presenterat den efterfrågade konsekvensanalysen och varför vill man inte ha en öppen debatt om det nu bara är ett vanligt hederligt dokument utan något fuffens som kommer att få stor påverkan på både landet och dess invånare?

OT: Sverige har en tendens att följa Tyskland i mångt och mycket, så det ska bli intressant att se vad som händer där framöver när nu Angela Merkels efterträdare Annegret Kramp-Karrenbauer träder in på spelplanen. Hon är för en mer strikt migrationspolitik samt mot samkönade äktenskap och har argumenterat för mer restriktioner för läkare som utför abort.

https://www.svd.se/myter-florerar-om-fns-ramverk-om-migrati…

https://www.expressen.se/…/sa-fungerar-fns-ramverk-for-mig…/

https://www.theguardian.com/…/annegret-kramp-karrenbauer-el…

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2808422

fn

3 reaktioner till “Regeringen försöker in i det sista att indoktrinera svenska folket att FN:s migrationsavtal inte kommer att påverka landet samt att meningsmotståndare sprider osanningar!

 1. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Att avtalet är bindande och kommer att få negativa konsekvenser för Sveriges, är tydligt i den dessinformation från media och regeringens mörkande.
  Hela chararden om regeringsbildningen har endast varit för att flytta fokus från Sveriges underskrivande av detta avtal. Om dom hade velat hade regeringsbildningen kunnat vara avklarad inom ett par veckor, som vid tidigare regeringsbildningar efter det varit ett val.
  Jag har inga bevis för detta, men detta är min övertygelse om vår pajasregering.

  Gillad av 2 personer

 2. -”Den här överenskommelsen kommer inte att förändra något i Sverige. Jag är säker. Inga medier kan heller stängas ner med stöd av den här överenskommelsen för den har ingen makt.”

  Frågan blir då varför man är villig att skriva under något som inte innebär någon förändring och inte betyder något. Enklast vore i så fall att inte skriva under detta dokument eftersom det uppenbarligen är betydelselöst enligt ovanstående uttalande.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s