I Österrike begås nästan varannan våldtäkt av utländska medborgare och nu tar regeringen till krafttag – meanwhile in Sweden…

Österrikes inrikesminister Herbert Kickl (FPÖ), har i den tyska tidningen ”Kronen Zeitung” deklarerat att regeringen nu intager en mer strikt hållning i kampen mot sexualbrotten, eftersom nästan hälften av förövarna är utlänningar.
-”I princip varannan person som anklagas för våldtäkt är inte österrikiska medborgare. Det kan bara finnas nolltolerans mot detta och det inkluderar även utvisning. Vi fokuserar på flera nivåer i kampen mot brott, till exempel ett ökat internationellt samarbete och dessutom utvisar vi konstant dömda kriminella från landet. Enbart i oktober, deporterade vi flertalet personer till Afghanistan och Nigeria i chartrade plan – bland passagerarna var 47% sexualbrottsförbrytare.”

Bakgrunden till Kickls uttalande är ökningen av de rapporterade sexualbrotten som registrerats i slutet av november i år, jämfört med samma period förra året. Antalet rapporterade fall av sexuella trakasserier, våldtäkt, pornografi och flertalet fall av sexuellt utnyttjande ökade med 15,6 % till 4.210 överträdelser.

Av de 793 misstänkta förövarna i våldtäktsfallen var 358 utländska medborgare (övervägande afghaner), vilket står för en ökning på 26,5%.

Brott som rör rån, droger och personskador har också ökat.

I vanlig ordning är det ord och inga visor som flödar ur munnen på de europeiska ländernas regeringsföreträdare, där man inte hymlar med sanningen och sätter sina medborgares trygghet främst.

Meanwhile in Sweden… fortsätter sexualbrotten att öka, medan våra makthavare tittar åt andra hållet! Alla vet sanningen, men ingen törs prata om den och än mindre beställa en ny BRÅ-rapport som skulle få fakta på bordet. Flera undersökningar har gjorts under året – både av tidningar och privatpersoner, med samma konklusion. Det vill säga att majoriteten av våldtäkterna och gruppvåldtäkterna i Sverige begås av personer med utländsk bakgrund.

De få gånger personer döms i rätten så undgår de ändå utvisning i de flesta fall, trots att de saknar svenskt medborgarskap. I många fall anses dessutom förövarna vara minderåriga och slipper i princip straffpåföljd.

Med tanke på den regeringsbildningen vi nu ser framför oss, så kan man inte räkna med att någon ska sätta ned foten – tvärtom. Polisen har för länge sedan misslyckats med sitt uppdrag och politikerna bryr sig inte. Ingen kommer att stå upp för svenska kvinnor och barn utan vi är utelämnade till vårt eget öde. Kvinnor och unga flickor bör därför inte gå ensamma ute efter mörkrets inbrott och tårgas, pepparspray eller överfallslarm är ett måste!

http://freewestmedia.com/2018/12/07/in-austria-almost-every-second-rape-suspect-is-a-foreigner/?fbclid=IwAR2Vy-Ep9l8ge9kKWUVGhCZeZO6KN5mnbjwXw_Q1zf5KoI3VSQv8Gc-zPB0

kickl

 

Annonser

2 reaktioner till “I Österrike begås nästan varannan våldtäkt av utländska medborgare och nu tar regeringen till krafttag – meanwhile in Sweden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s