Irländsk universitetsprofessor mördad i Paris efter att ha förolämpat profeten Muhammed!

Den 66-årige universitetsprofessorn John Dowling höggs i onsdags ihjäl med 13 hugg utanför Leonardo de Vinci-universitetet i Paris, där han arbetade.

Den 37-årige pakistaniern Ali R. arresterades på platsen och har erkänt att han mördat den irländska lektorn eftersom han förolämpat profeten Muhammed samt för att han underkände Alis examen förra året.

Enligt Ali ska professorn ha gjort en nidbild av profeten Muhammed som han visade upp för klassen under en lektion. Att förolämpa profeten Muhammed är den värsta tänkbara förolämpningen mot Islam.

Ali kom till Frankrike från Pakistan för två år sedan för att studera på universitetet, men misslyckades och fick sluta efter ett år. Han fortsatte dock att återkomma till universitetet gång på gång och enligt åklagaren ska han haft svårt att acceptera sitt nederlag. Till slut var han inte längre välkommen på universitetet.

Ali ska enligt uppgift lugnt ha samtalat med professorn utanför universitetet, innan han tog upp en stor köttkniv och högg honom i halsen samt bröstet. Ali hade precis förnyat sitt uppehållstillstånd för att få stanna i Frankrike
och kniven hade han köpt i en affär i närheten av universitetet.

Enligt åklagaren var Ali inte känd hos säkerhetstjänsten, men var en ”besatt patriot” från den islamiska republiken Pakistan.

Dowling hade undervisat på universitetet i 20 år och var en mycket uppskattad kollega. Nästa år skulle han ha gått i pension.

Ännu ett oskyldigt offer som mördas i religionens namn!

I Sverige har man tappat räkningen på alla fundamentalister som huserar i landet och eftersom religionsfrihet står högt på agendan, har våra naiva politiker välkomnat radikal islam som nu tar över från norr till söder. Det känns tryggt!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6471059/Irish-lecturer-stabbed-death-Paris-insulted-Mohammed-says-Pakistani-killer.html

7134368-6471059-Ali_R_claimed_that_Mr_Dowling_who_had_taught_English_and_interna-m-29_1544186805265

Annonser

2 reaktioner till “Irländsk universitetsprofessor mördad i Paris efter att ha förolämpat profeten Muhammed!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s