Hundratusentals afghaner står redo att följa migrantströmmarna norrut till bidragsparadiset Sverige, där man inte ens blir utvisad om man begår brott!

Enligt data från FN:s migrationsbyrå (International Organization for Migration), har Irans försämrade ekonomi lett till att över 700.000 papperslösa afghaner återvänt till hemlandet det senaste året.

Rapporten som täcker perioden fram till 1 december visar att totalt 752.325 afghaner har återvänt från Iran och Pakistan – inklusive 721.633 från Iran.

Återvändande papperslösa från specifikt Iran har ökat massivt de senaste åren, främst på grund av den senaste tidens politiska och ekonomiska problem i Iran – inklusive massiv valutadevalvering.

Hur var det nu med de tusentals afghaner som strömmat in i Sverige? Jo just det, de flesta är från Iran och har kastat sina resehandlingar under vägen samt ljuger om sin ålder och saknar skyddsskäl – ändå får de amnesti i Sverige!

Det är inte svårt att räkna ut vart dessa över 700.000 afghanska män ämnar styra kosan och det är inte till första säkra land – dessutom kommer FN:s nya migrationsavtal att underlätta deras strapats på alla tänkbara sätt.

Det fina i kråksången är att de oftast inte kan skickas tillbaka till sitt hemland eftersom aktivister sätter stopp eller att hemlandet inte vill ha tillbaka sina medborgare – ännu en anledning att ta sig hela vägen till bananmonarkin Sverige.

Bedrövligt minst sagt och kvar blir alla förtryckta kvinnor och flickor som är de riktiga offren, men som aldrig kommer ta sig levande från patriarkatet som behandlar dem som smuts!

Men enligt Annie Lööf har vi plats för minst 30 miljoner migranter så det är bara att öppna upp gränserna och snällt betala för deras uppehälle!

https://english.alarabiya.net/en/business/economy/2018/12/06/More-than-700-000-Afghans-leave-Iran-as-economy-slows.html?fbclid=IwAR373ARocGMasB5-hrSrLVtQo6TBn6Z6KEjARCu3xI29xf0XEemVOe_Hhms

iran

Annonser

4 reaktioner till “Hundratusentals afghaner står redo att följa migrantströmmarna norrut till bidragsparadiset Sverige, där man inte ens blir utvisad om man begår brott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s