Nu kommer Annie Lööf-effekten!

De senaste veckorna har det bara dröst in nya ärenden där folk vill skriva testamenten. Det förrättas även borgerliga vigslar här på kontoret, men det har aldrig varit så många vigslar inbokade i december månad som det är nu.

Jag har en teori – kanske kan det vara så att det parlamentariska instabila läget gör att människor nu söker sig till varandra för att känna trygghet och den kommande lågkonjunkturen gör så klart sitt till i och med att man ser över sitt bo. Äldre känner att bistra tider är här och att det är lika bra att se till att kapitalet stannar inom familjen istället för att det ska tillfalla staten, som i sin tur ser till att det inte kommer rätt grupper till handa.

Helt enkelt är det Annie Lööf-effekten vi nu ser! Kan likväl även vara Jan Björklund-effekten.

Igår skrev någon att snart kommer de väl att ta ifrån svenska medborgare deras pensioner eftersom man måste betala för den oansvariga politiken som man driver på i alla väder och det är säkert inte en utopi tyvärr. Det är heller ingen hemlighet att regeringen vill kunna konfiskera privat egendom om det blir nödläge och det står väl snart för dörren med tanke på ekonomiska prognoser såväl som migrationsströmmar.

God Jul Svea Rike – nu vänder vi blad och träder in i än mer hårda tider så håll i vännen som Du har kär!

20181207_112224

2 reaktioner till “Nu kommer Annie Lööf-effekten!

 1. Tja. Det var ju en teori.
  Vad sägs om:

  1. De homosexuella vill gifta sig innan sharialagar inträder. Så att när den ene slängs från ett höghus av en importerad IS-soldat så får den andre förmögenheten att spendera på valfri gay-bar.

  2. De s.k. ”baarnen” vill gifta sig med svenska batikhäxor och andra lättrurade tanter, i hopp om att inte bli deporterade när väl SD kommer till makten, efter Lööfs tokerier.

  3. Många av islamisternas flickebarn har nu nått giftasålder. Aisha var ju som vi vet bara sex år vid sitt giftermål med profeten Muhammed. Giftasfrekvensen kan i så fall förväntas bli gravt exponentiell.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s