Igår vandrade åter nazister på Finlands gator med nazistflaggor – flera svenska deltagare var med och styrde upp demonstrationen!

Igår firades Finlands självständighetsdag och då genomfördes även Nordiska motståndsrörelsens demonstrationståg i Kajsaniemi. Majoriteten av demonstranterna bestod mestadels av svartklädda unga män, men även några barn och ungdomar skymtade i det nynazistiska demonstrationståget.

Utöver NMR fanns också de ultranationalistiska organisationerna Aamutähti och Soldiers of Odin på plats.

Nynazisternas relation till media är kluven. Nordiska motståndsrörelsen vill klättra över nyhetströskeln, men föraktar journalister. En rikssvensk NMR-demonstrant. Klargör deras ståndpunkt:
-”Vi talar inte till media. De styrs av judar.”

De tillresta rikssvenska demonstranterna hör helt tydligt till demonstrationens bakgrundskrafter och ger råd till sina finska meningsfränder samt intar centrala positioner i demonstrationståget.

I år hade Nordiska motståndsrörelsens flaggor fått sällskap av nazistflaggor till allas förvåning och demonstranterna skanderade:
-”Juha Sipilä och polisen är fosterlandsförrädare!”

En stund efter att tåget startat, ingriper poliser i kravallutrustning och uppmanar demonstranterna att avlägsna nazistflaggorna. De vägrar dock att ge dem frivilligt, varefter ett tumult utbryter och fyra personer grips.
Enligt polisens uppgifter var det upp till 300 nynazistiska demonstranter som deltog i demonstrationen.

Finansministern och Samlingspartiets ordförande Petteri Orpo kommenterade eftermiddagens händelser på Twitter:
-”Rätt beslut av polisen att beslagta nazistflaggorna. Veteranerna krigade inte för att nazistflaggorna ska få vaja. Självständighetskampen fördes för att finländare ska få leva i fred i ett tryggt land där människovärdet är okränkbart. Nazismen representerar inget av dessa värderingar.”

Bra att polisen ingrep och att allt gick lugnt till, men obehagligt att de använder nazistflaggor samt att flera svenska deltagare var på plats!

Det är tydligt att NMR hyser nynazistiska åsikter, även om man i Sverige försöker släta över det. Soldiers of Odin som florerar i Sverige förknippar jag inte med nazister, men deras finska fränder verkar ha tagit ställning.

I Sverige ökar och frodas extremismen som aldrig förr – både åt höger och vänster, men starkast växer radikal islam. Samtidigt styrs landet av lama politiker som varken har mod eller kraft att agera för medborgarnas bästa. Förr eller senare rinner bägaren över och med den häxkittel som Sverige består av lär vi nog snart ha ett inbördeskrig att vänta och det är det sista vi behöver!

Snart har tomten bråda dagar, men jag hoppas han har tid att göra ett stopp utanför Rosenbad och lämna en påse med kurage till våra styrande politiker, vars ignorans de senaste decennierna börjar sätta rejäla spår!

https://www.hbl.fi/artikel/nynazisterna-marscherade-i-berghall/

nazi.jpg

 

Annonser

5 reaktioner till “Igår vandrade åter nazister på Finlands gator med nazistflaggor – flera svenska deltagare var med och styrde upp demonstrationen!

 1. Det nassrna inte förstår är att de arbetar åt exakt de som de mest föraktar när de viftar med sina nasseflaggor. De gynnar exakt det monopolkapital som lever på konflikt och krig, vilket missgynnar alla folk i hela världen, även nassarna själva, och oss.

  Med nasseflaggorna i högsta hugg så kan dessa fulmedier utpeka dem som onda och själva framstå som goda, men fulmedia är ju alls inte goda. De vilseleder och förvillar folket med sina lögner.

  De här fulmedierna gynnar det monopolkapital och det militärindustriella komplex som folken får betala för, både ekonomiskt och med sina liv. Vinsten av försäljningen rill dessa krig går i fickorna på monopolkapitalister. Monopolkapitalisterna skiter oftast i vilken sida som vinner och de säljer ofta vapen och materiel till båda sidor. Det har ofta kommit fram.

  Jag förstår nassarnas känslor av avsky och äckel för utlänningar. Den kan bero på ex. oxytocin-nivåer och andra erfarenheter, men lösningen är naturligtvis inte att vifta med nasseflaggor. Det motverkar alla möjligheter att komma till balanserade och rimliga lösningar som gör länderna trevliga att leva i, både för nassar och alla andra.

  Alla nationers lösningar är individuella och nationella, ekologiskt hållbara och, i min mening, blandekonomiska, d.v.s en balanserad nivå av kapitalism och socialism. DET är den största skräcken för monopolkapitalet, inte nasseflaggor. Monopolkapitalet ropar hurra åt idioter med nasseflaggor och kan t.o.m. ha finansierat dem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s