Sverige fortsätter att bevilja rekordmånga uppehållstillstånd!

Som sig bör när vi närmar oss ett årsskifte så har Migrationsverket publicerat ny statistik angående antal beviljade uppehållstillstånd och trots att man i början av året sagt att migrationsströmmarna började avtaga samt att vi skulle förvänta oss färre migranter, så har det här året redan kvalificerat sig som det tredje högsta mottagandet någonsin.

Efter elva månader har 122.410 uppehållstillstånd beviljats, vilket är likvärdigt med ett helt Västerås. De största kategorierna är ”anknytning” (41.805), ”arbetsmarknad” (38.321) och ”asyl” (22.254).

Sveriges har till och med december i år beviljat 22.254 uppehållstillstånd av asylskäl och jämför vi oss med våra nordiska grannar så sticker vi så klart ut. Danmark har under de tre första kvartalen beviljat 1.175 uppehållstillstånd av asylskäl, Finland har fram till november beviljat 2.410 uppehållstillstånd av asylskäl och Norge har beviljat 2.009 uppehållstillstånd av asylskäl.

Det är uppenbart att anhöriginvandringen står för en mycket stor post och kommer fortsätta att göra så i många år framöver. Vår nygamla regering som snart förväntas sitta bakom spakarna på nytt, vill dessutom släppa ännu mer på restriktionerna kring familjeåterförening och inga hinder är för stora för Annie Lööf som har en dröm om ett land utan gränser.

På måndag står troligen Heléne Fritzon (S) redo med pennan i hand i Marrakesh och efter hennes underskrift av FN:s migrationsavtal är cirkeln sluten och vi kan se fram emot hur Sverige fortsättningsvis kommer att växa med ett nytt Göteborg per år.

Att vi redan nu har problem med bostadsbrist till både svenskar och nyanlända, överfulla skolor och förskolor, brist på lärare och poliser såväl som vårdpersona, överfulla fängelser samt äldre och barn/unga som far illa, är inget som man tar i beaktande överhuvudtaget.

Konsekvensanalyser och kompetenta ministrar är helt klart en bristvara i Rosenbad och ändå tillåts detta fortgå år efter år medans svenska folket snällt radar upp sig med plånboken redo!

Frågan är inte längre om, utan när vi kommer att krascha och om skadan överhuvudtaget är möjlig att reparera innan det är dags att lämna över till nästa generation.

https://samnytt.se/122-410-beviljade-uppehallstillstand-fram-till-december-som-ett-helt-vasteras/

20181206_120818.jpg

6 reaktioner till “Sverige fortsätter att bevilja rekordmånga uppehållstillstånd!

  1. Det går fort med befolkningsutbytet, undrar hur långt tid det tar innan Svensson vaknar ? Eller är det redan försent. Om dom överhuvudtaget gör det innan det är försent att protestera i massor på gator och torg, just nu känns det som man är ganska ensam att diskutera saken med sin omgivningen.

    Gillad av 2 personer

  2. Antingen en enorm folkresning med tillhörande kaos eller ett enormt kaos med tillhörande våld p g a uppstående problem och polarisering mellan inkommande människor och infödda svenskar. Folket måste resa sig om detta skall få ett slut!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s