Danmark, Tyskland och Sverige skriver under migrationspakten!

Tyska Die Welt skriver nu att Danmark, precis som Tyskland, kommer att skriva på FN:s migrationsavtal i Marrakesh på måndag trots att man erkänner att det föreligger oklarheter kring vissa delar av avtalet.

Man skriver även att Sverige kommer att skriva under och klassificerar Sverige som ett land som likt Danmark har ”strikt” migrationspolitik… what?! Ytterst märkligt!

Något annat som är konstigt är att all utländsk media skriver att pakten ska ingås den 10-11 december, medan den svenska regeringen hävdar att det är först den 19/12 som avtalet ska signeras.

Någon måste ha fel, eller så försöker regeringen köra en fuling bara för att kunna skriva under avtalet och sedan hävda att man blandat ihop datumen men inte kunde dra sig ut när det väl var dags. Men så illa kan det nog inte vara får man hoppas.

https://amp-welt-de.cdn.ampproject.org/v/s/amp.welt.de/politik/ausland/article185104224/Daenemark-UN-Migrationspakt-wird-der-Regierung-mehr-Kontrolle-geben.html?amp_js_v=a2&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHCAFYAYABAQ%3D%3D#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=Fr%C3%A5n%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.welt.de%2Fpolitik%2Fausland%2Farticle185104224%2FDaenemark-UN-Migrationspakt-wird-der-Regierung-mehr-Kontrolle-geben.html

5 reaktioner till “Danmark, Tyskland och Sverige skriver under migrationspakten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s