När FN-avtalet väl är påskrivet återstår bara en sak – öppna ditt hjärta, din dörr och framförallt din plånbok!

Det är många därute som kämpar för att få våra politiker att inse vansinnet med att skriva under FN:s migrationsavtal den 10 december i Marocko. Det skickas brev till Justitiedepartementet och olika partipolitiska företrädare, men alla möts av två saker – antingen tystnad, eller ett menlöst svar som menar att det inte finns fog för våra farhågor samt att det är överdrivet att det är locket på när media rapporterar. Visst har media fått ändan ur vagnen och börjat rapportera nu, men med blott fem dagar kvar så vete fåglarna om det inte är försent.

Den utlovade debatten i riksdagen har också uteblivit trots att Moderaterna ställt krav på en konsekvensanalys och öppen diskussion. Återstår att se vad som händer i slutet av veckan.

Frustration och uppgivenhet är vad som dominerar hos många just nu och allt ljus är på Stefan Löfvéns regeringsbildning som hela tiden skjuts på framtiden – troligen för att övergångsregeringen skall hinna signera avtalet.

Idag har man kunnat läsa att Carl Bildt medgett att även om avtalet inte är juridiskt bindande, så är det politiskt bindande – märkligt att inte det får varningsklockorna att ringa hos majoriteten av oppositionen. Men just det – majoriteten av oppositionen har redan sålt ut sig till Socialdemokraterna så Löfvén har fullgott stöd för att signera avtalet som kommer att leda till att Sverige tar ännu ett steg bort från möjligheten att åter bringa ordning i allt kaos som råder och värre lär det bli.

Europeisk media har tidigare rapporterat om att migranter förses med namnlösa kreditkort som sponsrar deras resa genom Europa och detta skriver även Samnytt om idag. EU som officiellt så gärna vill stoppa migrantströmmarna, ser samtidigt till att underbygga flödet och därför torde det naturliga för Sverige vara att dra öronen åt sig och lägga både FN:s migrationsavtal såväl som migrationspakten på is tills vidare.

Det är helt uppenbart att alla migranter som väntar på andra sidan Medelhavet kommer att dumpas hos de länder som skriver på avtalet. I och med att man med hjälp av avtalet nu utökar migranternas befogenheter samt tvingar länder att främja denna ”invasion”, så är det självklart att de flesta kommer att välja att få komma till Sverige – bidragsparadiset nummer ett, där man till och med kan begå brott utan att bli bestraffad eller utvisad!

Men lugn i stormen gott folk – öppna bara Ditt hjärta och framför allt Ditt hem så kommer allt att gå fint!

20181204_151022.jpg

6 reaktioner till “När FN-avtalet väl är påskrivet återstår bara en sak – öppna ditt hjärta, din dörr och framförallt din plånbok!

  1. Ja riktigt illa för Sverige. Hur länge kommer landet att fungera. Ondskan ligger bakom. Hur ond kan människan bli? Är våra politiker köpta? Eller något annat bakom?

    Gillad av 1 person

  2. Ser ut som Sverige går mot ett ”lågfrekvent” inbördeskrig. Samma motsättningar som USA har haft i över 2000 år, och som Kina gick igenom efter 1911 fram till 1978. Inget att se fram emot.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s