Den guldkantade asylindustrins baksida!

Det gamla anrika Ystad SPA-hotell, som gjordes om till asylboende, är ett praktexempel på hur man lyckas förstöra ett fint hotell genom skadegörelse. Förfärligt!

Hur många hotell, herrgårdar, gästgiverier och andra fastigheter i Sverige har blivit vandaliserade på det här sättet bara för att den svenska regeringen tog sig vatten över huvudet genom att släppa in fler migranter än man hade möjlighet att husera? Det är intressant att se hur dessa ”flyktingar” återgäldar tacksamheten över att Sverige gett dem skydd och tak över huvudet!

Givetvis ska man inte dra alla över en kam, men det går inte att blunda för att vissa grupper sticker ut när det gäller t.ex. vandalisering och kriminalitet.

De två flyktingboendena i Ystad fick stänga eftersom antalet flyktingar ”minskade”, men problemet stannar inte här utan det råder akut bostadsbrist i Sverige med sjukt långa köer för att få bostad. Att man då låter migranter få en egen gräddfil till nya bostäder i många kommuner är under all kritik! Våra egna barn kommer bara att kunna drömma om att flytta hemifrån som vi gjorde som unga. Ändå ämnar man fortsätta med öppna gränser-politik och bara fylla på med migranter som i många fall saknar giltiga skyddsskäl!

I och med att Sverige skriver under FN:s migrationsavtal om mindre än två veckor så kommer kraven på att hjälpa migranterna i Sverige att öka. Om svenska medborgare redan innan upplevt att man blivit åsidosatta, så är det inget mot vad som komma skall! Men det är bara att hosta upp pengarna det kommer att kosta oss skattebetalare och se glada ut – vi gör ju trots allt en humanitär insats! Eller? Tja, de riktiga offren – främst kvinnor och barn – är visserligen kvar i flyktinglägren som kan beskrivas som helvetet på jorden, men strunt i dem, Sverige har gjort det till en sport att enbart hjälpa dem med ekonomiska muskler (främst unga män) att ta sig hela vägen upp till norr trots att man passerat minst tio säkra länder och så skall det förbli för det har regeringen Löfvén bestämt!

http://www.ystadsallehanda.se/article/miljontvist-om-forstort-flyktingboende-migrationsverket-vagrar-betala-all-skadegorelse-ett-skamb/

asyl ystad

Annonser

3 reaktioner till “Den guldkantade asylindustrins baksida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s