Skottlossning vid akutmottagningen i Malmö – det här börjar bli skrattretande!

Nu har det alltså skett ännu en skottlossning på eftermiddagen, denna gång vid Akutmottagningen i Malmö (SUS). Ska man skratta eller gråta? Det börjar bli så vanligt nu med dessa skottlossningar överallt på öppen gata att det börjar bli komiskt.

Det rapporteras om våldtäkter, knivhuggningar, misshandel, rån, bilbränder och skottlossningar hela tiden så jag måste tyvärr erkänna att jag har vant mig!

Senare i veckan förväntas Stefan Löfvén åter krönas till högste hönset så han och vapenbrodern Morgan Johansson lär väl slänga ur sig de vanliga flosklerna – ”det här är oacceptabelt och vi lovar att tillsätta en liten skitsumma så att vi kan anställa fler poliser, jag vet att ingen vill bli polis längre men skit samma vi sänker bara kraven så får vi automatiskt in folk, ok de skulle egentligen inte klara de höga krav som vi bör ställa på poliser men det får gå, det viktigaste är att det ser bra ut på pappret!”

USA:s president Donald Trump och journalisten Tim Pool hade så rätt när de förra året satte Sveriges misär på kartan! Hela världen vet om det och skrattar i mjugg åt de enfaldiga svenskarna i norr, men i Sverige är det ingen som vågar se sanningen i vitögat – åtminstone inte våra makthavare!

Men Socialdemokraterna har för all del ett hemligt vapen som vi inte ska förglömma, de har lovat att tillsätta några miljoner för att måla om husen i våra särskilt utsatta områden, så att bostadsmiljön blir mer attraktiv, för det kan nog hindra många unga från att lockas in i kriminaliteten! Kanske kan det också hindra dräggen från att kasta sten på blåljuspersonal som försöker komma in och rädda folk i nöd? I annat fall kan man alltid köra med det gamla beprövade korv med bröd-konceptet… eller varför inte ta fram tafsarmbanden igen och dela ut till alla flickor och kvinnor runt om i landet för det om något är nog avskräckande!

http://www.unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Kvgwme/skjutning-vid-akuten-i-malmo–polisen-pa-plats

malmö.png

Annonser

4 reaktioner till “Skottlossning vid akutmottagningen i Malmö – det här börjar bli skrattretande!

  1. Ibland när jag ser krigsreportage så förundras man över att människor endast några kilometer från fronten lever nästan som vanligt,skrattar och pratar om helt vardagliga saker och nu förstår man att man vänjer sig vid våldet och det är skrämmande.Har sett att till och med uttalade skämttidningar såsom tex Dagens Svenskablad ligger i lä när det gäller verkligheten och de har svårt för att hitta på fejkade nyheter,verkligheten i Sverige överträffar med råge allt vad människor kan ens fantisera om.Sjukt så in i helvete är bara förnamnet.Skjutning vid akuten får väl ändå sägas vara höjden av humor i sammanhanget-troligen förmildrande omständigheter ifall gärningsman hittas och åtalas.

    Gillad av 1 person

  2. Vadå måla om, dra in alla bidrag samt hota med vräkning för alla som har skjutglada familjemedlemmar så lugnar de nog ner sig och börjar ta ansvar för sina osnutna ungar.
    Måste man köpa vapen för att åka till Malmö nu också, förr räckte det med en bikjett på perongen, bra jobbat Morgan, hoppas du tar skottet för en oskylldig, j-a odugliga mindervärdighetsuppfyllda psykopat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s