Ännu fler åtstramningar väntar i dansk migrationspolitik – kriminella utvisade migranter kommer att sättas i förvar på en ö och man inför ett tak för anhöriginvandring!

Samtidigt som Stefan Löfvén sitter i hemliga möten och överlägger om huruvida han skall gå med på kraven från Annie Lööf och Jan Björklund, vilket kommer öka på hans chanser att bli statsminister nästa vecka, händer det saker i helt motsatt riktning på andra sidan sundet.

Inte nog med att man har en ansvarsfull regering som samarbetar med Sverigedemokraternas danska motsvarighet Dansk Folkeparti, dessutom värnar man om landets medborgare och räds inte att sätta ned foten när det krisar.

Idag blev ett av de mest omdiskuterade avtalen i dansk politik det senaste året en realitet, när regeringen och Dansk Folkeparti nått enighet i förhandlingarna om nästa års budget -något som ses som ett paradigmskifte i Danmarks migrationspolitik eftersom det har varit Dansk Folkepartis helt avgörande krav i budgetförhandlingarna som man nu går till mötes.

Det innebär bland annat att det skall kunna aktiveras ett tak vid familjeåterföreningar om det kommer extraordinärt många asylsökande till landet samt att man vill skicka kriminella utvisade utlänningar till ett nytt utresecenter på ön Lindholm i Stege Bugt.

Finansminister Kristian Jensen (V):
-”Det är på det viset att de kriminella flyktingarna och asylsökande som vi inte har möjlighet att skicka hem, vill vi framöver skicka till ett nytt utresecenter på Lindholm. Det är en ö som idag ägs av staten och det kommer att gå en färja fram och tillbaka. Det är inget fängelse, utan ett utresecenter, men det är klart att begränsningarna är större när man är på en ö och färjan inte går dygnet runt. De avvisade migranterna har anmälningsplikt och ska befinna sig inomhus under natten.”

Meanwhile in Sweden… springer över 100.000 illegala migranter lösa i landet och jag ser det som föga troligt att vi någonsin kommer att lyckas lokalisera alla dessa individer och förpassa dem dit de hör hemma. Lägg därtill alla kriminella asylsökande som aldrig utvisas trots att de begår grova brott och så klart alla de som har fått utvisningsbeslut men som inte kan utvisas för att deras hemländer inte vill ta emot dem – det är inte så att dessa individer hålls inlåsta om nätterna.

Familjeåterförening/anhöriginvandring vill jag inte ens gå in på för den svenska synen på detta är under all kritik och det kostar oss sjukt mycket varje år.

Det finns SÅ mycket som vi måste ta tag i vad gäller svensk migrationspolitik, men nu ser allt ut att gå om intet tack vare Centerpartiet och Liberalerna som har bytt bo och satt sig i knät på Stefan Löfvén, istället för att se till att vi fick regeringsskifte när vi hade chansen.

Dessa stollar ger mig huvudbry och bara tanken på att behöva starta det nya året med Stefan Löfvén och hans vänstervridna politik känns mycket olustig! Mitt sista hopp står till att Jonas Sjöstedt ska sätta krokben för Löfvéns framfart nästa vecka, men det är nog att hoppas på för mycket!

https://www.berlingske.dk/politik/regeringen-og-df-kriminelle-udviste-udlaendinge-skal-sendes-ud-paa-oede-oe?fbclid=IwAR039wMBxJW5qANBxM0I9KXQgwRw1evd4jAIxPEz7RHu2xp-3ax9ybu1LTE

dansk

3 reaktioner till “Ännu fler åtstramningar väntar i dansk migrationspolitik – kriminella utvisade migranter kommer att sättas i förvar på en ö och man inför ett tak för anhöriginvandring!

  1. Hej Jenny är blockad tills imorgon 20:50 så jag får vänta tills dess att dela detta till fb . Har loggat ut från FB och VK för ikväll. Ha en fin Lördag och Söndag
    ________________________________

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s