Vad har regeringen Löfvén egentligen gjort för att förtjäna fyra nya år? Är Lööf och Björklund idioter, förrädare eller både och?

Vad har egentligen den före detta regeringen, numera övergångsregering och snart nygammal regering, gjort under sina fyra år vid makten som kvalificerar dem för en runda till?

Innan valet publicerades en debattartikel i någon av de större tidningarna som specificerade allt ”gott” som Stefan Löfvén hade genomfört under mandatperioden och visst leder många bäckar små någonstans till sist, men det var helt uppenbart att man underpresterat inom mina kärnfrågor – migration/integration, brott/straff, skola, vård och hederskultur, eftersom det inte fanns något konkret att peka på som skulle komma i närheten av att påverka.

Om man särskådar vad som toppar Sveriges problembörda mest, så är det just ovannämnda områden och det är förödande för samhället och dess medborgare. Då uppstår den naturliga frågan varför denna inkompetenta regering med Stefan Löfvén, Margot Wallström och Morgan Johansson i bräschen skall föräras fyra år till vid makten? Varje individ med sunt förnuft borde se det orimliga i det hela, men i Sverige råder inte sunt förnuft utan gemene mans åsikter styrs av vänsteretablissemangets politiska korrekthet och därför inbillar man sig att det här är rätt väg att gå samt förtränger hur regeringen Löfvén kört landet i botten, vilket den även ämnar fortsätta att göra. Folk glömmer alldeles för fort i det här landet!

Majoriteten av befolkningen hade åtminstone så mycket vett innanför pannbenet att man inte lade sin demokratiska röst på Centerpartiet eller Liberalerna, men förbluffande nog är det dessa två kålhuvuden som styr hur landets framtid skall te sig. Det är väl märkligt hur man från en dag till en annan kan svika sina politiska ideal bara för att få sitta vid maktens grytor?! Vad var orsaken nu igen att de två klåparna valde bort en M-styrd regering? Just det, deras prestige i att absolut inte samtala med det enda partiet som inte har skuld i landets fördärv, aldrig har tillåtits få testköra sin politik samt de facto är det enda partiet som har konkreta lösningar och åtgärder på de stora problemområden som nämnts ovan.

Ja, det är väl helt logiskt – åtminstone om man är en röd politiker som inte har landets bästa för sina ögon utan bara vill roffa åt sig makt och rikedom på skattebetalarnas bekostnad. Att ange sina egna barn som anledning till beslutet låter mycket ogrundat, särskilt med tanke på att dessa barn ska växa upp i ett samhälle där det kommer att vara lärarbrist med kunskapsbrister hos eleverna som följd, stor bostads- och arbetsbrist, en undermålig vård där människor får räkna med att dö i väntan på hjälp, ett ytterst otryggt samhälle där människor riskerar att våldtagas och mördas på öppen gata, moskéer och böneutrop från norr till söder som ersätter kyrkor och klockringningar, religiös klädsel blir obligatoriskt samt ett patriarkaliskt samhälle där flickor/kvinnor är absolut lägst i rang och behandlas därefter.

Men i våra politikers snedvridna värld är alltså detta ett bättre alternativ än att låta det mest stigmatiserade partiet i landets historia få testa sina vingar – något som kommer att lösa sig naturligt vid nästa val om de misslyckas. För ovannämnda scenarion däremot, finns det ingen nödbroms att dra i utan öppnar vi den läckande fördämningen på vid gavel så blir vi dränkta! Sedan är det för sent att stå med fittmössan i hand och försöka förklara för barnen att man var ”naiv”!

#onlyinsweden

george

4 reaktioner till “Vad har regeringen Löfvén egentligen gjort för att förtjäna fyra nya år? Är Lööf och Björklund idioter, förrädare eller både och?

  1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    De sju partiernas s k öppna gränslösa samhälle mot en hel värld där det skryts om att det inte byggs några murar, skapar istället stora problem för individen. Vi får ett lokalt tillslutet samhälle med Gated communities (grindsamhälle) där var och får ta ansvar för sitt eget skydd. Det gäller då inte i stor utsträckning för de som sitter vid maktens köttgrytor därför att deras personliga säkerhet garanterar staten ,vilket är en stor kostnad för var skattebetalare.

    Gillad av 2 personer

  2. Ja de är bägge. Men grunden är att bägge tillhör världens mest ökända folk, De känner ingen samhörighet med svenska folket, de vill arbeta för internationella globalismens mål att utrota nationella folk och dess nationer och skapa en världsregering där oligarkerna styr. FNs GLOBAL COMPACT som nu skurkregeringen kommer att skriva på är ett viktigt steg i den processen.FN kontrolleras numera av oligarker, globalister som utnyttjar positionen för sina egna syften. Med korrupta skurkregeringar som stöd. När skall de slöa av PK/judemedia hjärntvättade och bedragna svenskarna reagera??

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s