Ungern förstår vad migrationsavtalet kommer att få för konsekvenser och sätter sina medborgare främst – något som i Sverige skulle anses som en synd!

Trots kritik och ett avtal som upplevs som öppet för tolkningar samt kan påverka yttrandefriheten, så deklarerade Statssekreteraren på ett riksdagsmöte tidigare idag att Sverige kommer att skriva under FN:s migrationsavtal i Marocko om mindre än två veckor. Även om Moderaterna glädjande nog krävde en akut konsekvensanalys av regeringen, så vete fåglarna om det kan stoppa regerings framfart.

Ungern tillhör de länder som sagt nej till avtalet och tidigare idag höll landets utrikesminister Péter Szijjártó presskonferens i Geneve i samband med att han haft samtal med Antonio Vitorino, head of the International Organization for Migration (IOM). Som vanligt är det ett rent nöje att höra Szijjártó uttala sig och man kan bara drömma om att vi skulle få en så klok statsman i Sverige!

”Ungern kommer inte att genomdriva en enda passage av FN:s globala migrationsavtal. Avtalet talar emot Ungerns intressen eftersom det uppmanar till migration, istället för att stävja en sådan process. I likhet med EU:s obligatoriska kvoter, är avtalet praktiskt taget detsamma som en inbjudan. I länderna runt om Europa finns omkring 30-50 miljoner människor, vars förhållanden lätt kan få dem motiverade att lämna sina hemländer. Vi tänker inte betala för kurser åt migranter och inte heller erbjuda dem samma service som skattebetalande ungrare – dessutom tänker vi inte förtiga att massmigration kommer att få mycket allvarliga följder. Ungern kan dock tänka sig att samarbeta med IOM i frågor som hjälper förföljda kristna att återvända till sina hem i Mellanöstern och kämpa mot människosmuggling.”

Varför kan inte Sverige göra samma ställningstagande som så många andra länder? Vi skulle kunna proklamera att vi förbinder oss muntligen till att hjälpa förföljda kristna samt bekämpa människosmuggling, men vi kommer inte att skriva under ett avtal som tvingar oss att stödja illegal migration.

Ett land som vårt, som sedan redan fått känna av konsekvenserna av flera års oansvarig migrationspolitik som nu drabbar hela vårt samhälle, behöver inte spä på våra problem ännu mer!

https://dailynewshungary.com/orban-cabinet-not-to-recognise-un-migration-compact/

Ungern.jpg

2 reaktioner till “Ungern förstår vad migrationsavtalet kommer att få för konsekvenser och sätter sina medborgare främst – något som i Sverige skulle anses som en synd!

  1. Instämmer helt och hållet med dig i din artikel.
    Här i Sverige kommer avtalet skivas under utan diskussioner och med fullständig mörkläggning för svenska folket.
    Stefan Löfven står redan redo med sin Mont Blanc penna i högsta hugg för att skriva under Sveriges totala undergång.
    Eders realistpessimist har talat.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s