Danmark oroar sig över antalet icke-västliga invandrare, men trots att Sverige redan passerat Danmark med hästlängder så fortsätter man med den oansvariga migrationspolitiken i vårt eget land!

Enligt en ny rapport från Danmarks Statistik, kommer det att vara upp mot 400.000 fler invandrare i Danmark år 2060.

Idag finns det 493.468 icke-västliga invandrare eller efterkommande och år 2060 kommer det att vara 827.258. De icke-västliga invandrarna och efterkommande kommer att utgöra 13.1% av befolkningen år 2060, jämfört med dagens 8,5%.

Mads Fuglede, migrationstansvarig hos Venstre, menar att de nya siffrorna pekar på behovet av en stram inriktning för migranter.
-”Det här säger mig att det är mycket viktigt att vi får styr på asyltillströmningen till Danmark. Det är mindre problematiskt när man har folk som kommer och arbetar, än när det kommer personer som inte är villiga att integrera sig och inte besitter några färdigheter som arbetsmarknaden efterfrågar.”

Socialdemokraternas migrationpolitiska talesman Mattias Tesfaye resonerar på samma sätt.
-”De senaste tio åren har vi beviljat över 100.000 uppehållstillstånd till migranter samt familjeåterföreningar. Många av dem har haft behov av psykologer som det inte finns så många av och det är handlar om outbildad arbetskraft. Det kan vi hantera ett år eller två, men nu har vi gjort det i tio år i rad och det är för mycket.”

Enligt flera forskare som Jyllands-Posten har talat med så riskerar antalet icke-västliga invandrare att gå ut över den danska välfärden om inte integrationen blir bättre.

Jan Rose Skaksen, forskningschef vid Rockwool Fonden:
-”Finansieringen av vår välfärdsstat bygger på att en riktigt stor del av befolkningen befinner sig ute på arbetsmarknaden. Om de inte gör det så bidrager de inte och vissa kommer att kosta pengar i form transfereringskostnader.”

Visst är det fascinerande att vi hela tiden måste blicka över sundet för att få höra ett sanningens ord! Betänk då att Sverige har passerat Danmark med råge och att vår välfärd redan har varit belastad i flera år samt lägg därtill att Annie Lööf och Stefan Löfvén ska slå sina kloka huvuden ihop samt öka på problemen ytterligare genom såväl öppna gränser som öppna hjärtan-politik!

Enligt uppgifter från förra året som Statistiska Centralbyrån publicerat, så beräknas Sveriges befolkning öka varje år under prognosperioden 2017–2060. Folkmängden passerade 10 miljoner i början av 2017 och 2060 kommer den beräknade folkmängden att vara knappt 13 miljoner. Under de kommande tio åren förväntas folkmängden således öka med över en miljon personer. Idag är knappt 1,8 miljoner eller 18% av befolkningen född utomlands. Antalet utrikes födda ökar och om tio år förväntas nästan 2,4 miljoner vara födda utomlands. År 2060 beräknas 22% eller nästan 3 miljoner vara födda utanför Sverige.

Således har vi i Sverige redan nu passerat det antal personer som år 2060 beräknas vara födda utomlands i Danmark (13,1%)!

Att Sveriges regering dessutom ämnar skriva under FN:s migrationsavtal om 12 dagar, kommer att vara likvärdigt med att öppna Pandoras box!

Vem ska försörja alla dessa människor som aldrig kommer att komma i jobb? Vad händer när naturtillgångarna i landet, som är begränsade, börjar tryta?

Man tar sig för pannan och ber en bön till högre makter!

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-11-27-rapport-naesten-400000-flere-indvandrere-i-danmark-i-2060

Klicka för att komma åt be0401_2017i60_sm_be18sm1701.pdf

abort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s