Det krävs mod för att våga utmana och bryta normer!

Samspråkade precis med en lokal kommunpolitiker för Liberalerna och jag berömde lokalgruppen för att de vågade stå upp för sin åsikt mot etablissemanget, där man valt att ingå ett valtekniskt samarbete med M+KD+SD i syfte att driva Allianspolitik, efter att Centerpartiet för andra valet i rad hoppat över till vänsterblocket. Hon berättade att de fått mottaga så mycket skit vart de än går och att de haft ont i magen över beslutet, men nu står de för detta eftersom man har som främsta mål att föra fram liberal politik i kommunen.

I grannkommunen har L valt att ingå samarbete med S och V, men där har det inte alls varit samma uppståndelse eftersom beröringsskräcken gentemot SD är abnorm.

Så starkt av dessa män och kvinnor att våga ta ställning och faktiskt göra det som de är ditsatta för att göra – det vill säga föra fram sin egen politik.

Detta är något som såväl Liberalerna som Centerpartiet åsidosatt på riksnivå, där man hellre samarbetar med de rödgröna och en vänsterpolitik som man tidigare föraktat, än att ta sitt förbannade ansvar för landet och dess befolkning! Jan Björklund och Annie Lööf skyr inga medel – inte ens att sitta i en regering som tar stöd av Vänsterpartiet är längre avskräckande. Makten framför allt!

Skäms Annie Lööf och Jan Björklund – i mina ögon är ni landsförrädare som inte har i regeringsposition att göra överhuvudtaget!

20181128_134056

3 reaktioner till “Det krävs mod för att våga utmana och bryta normer!

 1. Svenskarna är så in i jorden indoktrinerad folkslag. De fins bara i Svetige. Rädda jävla ynkryggar, växta i sosse falsksamhälle. ”sosssarna tar hand om oss från vaggan till graven”. Nu när allting har kollapsat, är halm korsset sossarna. Folk vågar inte ens skriva jävlar utan de skriver ”jä.. ar?
  Folk utan ryggrad.
  Satan i gatan säger jag. Om inte detta strykrädda folket inte hittar sin ryggrad.
  Grannländerna skrattar åt Sveriges pepparkaks förbud.
  Lucia bråk. Politikst korrekhet och allt annat löjligt jävla skit som pk folket, de förirrade, hittar på.

  Gilla

 2. Det borde vara straffbart hur vissa politiker nu beter sig för att få till en regering. Mitt förakt växer för varje dag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s