Merkel driver på att Tyskland ska hålla fast vid migrationsavtalet och pekar på att avtalet är bindande, men mötes av starkt motstånd – i Sverige förs inte ens en debatt i riksdagen och tiden håller på att rinna ut!

Hittills har tolv länder deklarerat att man drar sig ur FN:s migrationsavtal som ska skrivas under i Marocko den 11 december – USA, Österrike, Australien, Polen, Bulgarien, Ungern, Tjeckien, Schweiz, Kroatien, Belgien, Estland och Israel.

Tyskland däremot försöker hålla fast vid avtalet och Angela Merkel avvisade i onsdags Alternative für Deutchlands (AfD) idoga försök att få henne att sluta stödja FN-avtalet.
-”Avtalet är till för att försäkra att migranter ges samma rimliga förutsättningar över hela världen som erbjuds i Tyskland och många andra länder – till exempel migranternas rätt till vård och ekonomiskt stöd från landet som de väljer. Därför ligger det i vårt nationella intresse att förhållandena världen över för flyktingar och migranter förbättras. Avtalets legitimitet har ifrågasatts, men FN har definitivt legitimitet och avtalet är bindande.”

Motståndet mot avtalet har inte bara kommit från AfD, utan flera lagstiftare från Merkels eget parti har lyft farhågor för konsekvenserna av obegränsad migration. Hälsominister Jens Spahn, som står i tur att efterträda Merkel som partiordförande, har krävt en bredare debatt innan han går med på öppna gränser.

Den muslimska författaren och undercoverjournalisten Shams Ul-Haq, har varnat för att öppna gränser kommer att få förödande konsekvenser. Han har besökt hundratals moskéer i Tyskland, Österrike och Schweiz, där han med egna ögon bevittnat närvaron av radikal islam – en av tio moskéer har predikat radikal islam och extremistiska islamistiska idéer. Ul-Haq, som ursprungligen är från Pakistan, menar att antalet moskéer som predikar hat mot väst och förespråkar idéer om radikal islam växer bland de tysktalande europeiska länderna med minst 50 moskéer enbart i Österrike.

Ul-Haq har även noterat att hälften av syrierna i de turkiska flyktinglägren är analfabeter, vilket gör det svårt att förstå varför Merkel insisterar att det ligger i nationens intresse att välkomna migranter.

Debatten i Tyskland har rasat i två veckor och det pågår flera namninsamlingar för att Tyskland ska säga nej till migrationspakten. En av petitionerna drivs av en kommitté från Bundestag och det krävs 50.000 signaturer för att kunna ta det vidare. Det har framkommit anklagelser på sociala medier att regeringen försöker manipulera antalet signaturer i syfte att inte nå målet, men enligt en talesman för Bundestag har det varit ”tekniska problem” som har bidragit till långsam trafik på webbplatsen. Enligt en talesperson från AfD, besökte 87.000 personer siten enbart i onsdags.

Fint tal av Merkel, men ska vi se krasst på det så lär ju aldrig Saudiarabien och andra rika MENA-länder börja ta emot migranter och erbjuda dem fullgott stöd på samma sätt som vi i Sverige skänker bort välfärden. Det är mycket naivt att tro att detta papper skall påverka diktatoriska länder som i åratal förvägrat muslimska bröder från andra länder att komma in i landet och få mottaga hjälp och stöd.

I grund och botten handlar det bara om att riva muren mot Europa och låta migranterna välla in, vilket kommer att spä på de näst intill oöverstigliga problem som kontinenten – särskilt Sverige – redan är extremt tyngda av. Avtalet handlar inte om flyktingar, utan enbart om migranter och är det något som Europa inte behöver så är det fler ekonomiska migranter!

Radikal islams utbredning är ett känt fenomen även i Sverige, men här slår man dövörat till trots alla alarmerande rapporter. Jag vill inte ens tänka på hur många moskéer i Sverige som predikar hat – det lilla man känner till är antagligen toppen av ett isberg!

Intressant att Merkel kommit fram till samma slutsats som Ungerns utrikesminister – det vill säga att avtalet är bindande! De få artiklar som skrivits i svensk media om avtalet är därför inte korrekta eftersom man för fram en bild av att avtalet inte är bindande – men vad kan man förvänta sig när de intervjuar partiska personer som Amnestys jurist eller en S-representant på Justitiedepartementet.

Det som sker i Tyskland är ett praktexempel på hur man hanterar viktiga frågor som påverkar ett helt land och dess invånare – man för en öppen debatt! I Sverige har jag fortfarande inte sett tillstymmelse av en debatt, förutom att Stefan Löfvén har sagt att Sverige ska skriva på och Sverigedemokraterna är helt emot. Tidigare i veckan indikerade en representant från Moderaterna att man kräver debatt i riksdagen – upp till bevis de kommande dagarna, sedan är det för sent!

Självklart måste svenska folket få insikt i vad avtalet innebär och få möjlighet att tycka till, som sig bör i en demokrati. Men lägligt nog är allt ljus just nu på statsministerposten och huruvida quislingarna i Centerpartiet och Liberalerna kommer att sälja ut sig, vilket allt tyder på, så jag kan nästa säga redan nu att vi nog inte kommer att få en debatt i Sverige utan vi kommer att skriva under och öppna upp våra gränser på riktigt. Sedan kommer våra barns öden att vara förseglade för en oöverskådlig framtid!

http://freewestmedia.com/2018/11/24/merkel-clings-to-collapsing-un-global-compact-on-migration/

merkel.jpg

2 reaktioner till “Merkel driver på att Tyskland ska hålla fast vid migrationsavtalet och pekar på att avtalet är bindande, men mötes av starkt motstånd – i Sverige förs inte ens en debatt i riksdagen och tiden håller på att rinna ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s