Turkisk våldtäktsman möttes av ord och inga visor från kvinnlig domare i Tyskland – tvingas lämna landet!

En turkisk våldtäktsman, kallad Ali B, våldtog tillsammans med två andra män en 16-årig flicka med turkiskt ursprung i den tyska staden Worms. Ali B. satt sex år i fängelse för brottet och skulle utvisas, ett beslut som han överklagade eftersom han bott 19 år i Tyskland.

Den 64-årige domaren Dagmar Wünsch skrädde dock inte orden och beslutade att han måste lämna landet. Genom att kasta ut våldtäktsmannen från landet skall man statuera exempel och det skall vara avskräckande för invandrare från en kultur med sexuell ojämlikhet att begå sexualbrott. Förövarna har en föråldrad bild av kvinnor och tanken att kvinnor med västerländskt utseende är tillgängliga för sexuella handlingar är oförenlig.

Redan år 2016 skärpte man våldtäktslagarna i Tyskland efter de uppmärksammade sexattackerna i Köln i samband med nyårsfirandet. Det tyska parlamentet godkände en lagstiftning som breddar definitionen av sexualbrott och gör det lättare att deportera utländska medborgare.

Meanwhile in Sweden… fortsätter flickor och kvinnor att våldtagas i en aldrig sinande ström medan politikerna dricker kaffe. Otaliga studier det senaste året har visat att majoriteten av förövarna har annan etnisk bakgrund, ändå sker det inga uppvaknanden från våra makthavare. Polisen å sin sida har bakbundna händer och tampas med både personalbrist och uteblivna direktiv uppifrån. De få gånger det blir fällande dom, så utvisas förövarna inte från Sverige trots att de saknar svenskt medborgarskap. Det verkar alltid finnas kryphål eller ”humanitära skäl” i landet som försvarar våldtäktsmän och trampar på offren.

Det är uppenbart att det täcka könet i Sverige är lämnade åt sitt öde! Skaffa pepparspray eller överfallslarm, gå kurser i självförsvar samt prata med era barn om vikten att inte ta svarttaxi, dricka alkohol med måtta, inte följa med okända män eller gå ensamma utomhus överhuvudtaget!

https://www.bild.de/regional/frankfurt/frankfurt-aktuell/um-andere-taeter-abzuschrecken-richterin-spricht-klartext-urteil-58593630.bild.html

turk.jpg

6 reaktioner till “Turkisk våldtäktsman möttes av ord och inga visor från kvinnlig domare i Tyskland – tvingas lämna landet!

  1. MEN , KÄRA MEDMÄNNISKOR , DETTA MED UTVISNING BLIR INGET STRAFF ! Helt motsatsen ! ! Dessa män är lärda levnadsregler som bland annat säger att kvinnan skall vara tyst och lyda vad mannen säger ! Om inte , skall hon låsas in , så hon svälter ihjäl , då det är lindrigast för henne ! ! Läs NOGA Koranens ord.

   Gillad av 1 person

   1. Då får han åka dit – här vill vi inte ha såna neanderthalare, som vi får betala mat och husrum för – både innanför och utanför fängelse.. Vi vill inte ha såna idioter springande lösa i Sverige, och ställa till ett helvete för alla kvinnor, socialtjänst, polis, äldre, grannar – och som dessutom blir försörjda av oss på alla upptänkliga sätt; socialbidrag, lägenheter, möbler, el o va osv och lever livets glada dagar för att vi är så blåögda. Om några år, när han har fått hit ytterligare några hundratusen likasinnade, ja då börjar dom slakta fienden; dvs de kristna – för det är varje muslims uppgift. Det finns bara död i huvudet på dom – och dör Du själv så blir Du martyr och får 70 oskulder i paradiset.. SVERIGE VAKNA !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s