De som kan flyr landet – resten stannar kvar och blir överkörda gång på gång!

Vänsterblocket, dit man numera även får räkna Centerpartiet och Liberalerna, höjer ofta ett varningens finger genom att peka på hur klassklyftorna kommer att öka om vi får en högerstyrd regering. Man menar att deras röda politik, till skillnad från den blå, arbetar för att samtliga individer i samhället ska få en dräglig levnadsstandard – alla ska med helt enkelt.

Detta är dock en kraftig överdrift och i realiteten är det helt tvärtom. Faktum är att det numera framstår som att våra styrande politiker har tappat allt vett och sans där svenska medborgare behandlas sämre än sämst.

Tack vare den ytterst oansvariga migrations- och integrationspolitiken som vänsterblocket förespråkar, har vi om möjligt fått ännu större klassklyftor, men än värre lär det bli framöver när Sverige skriver under FN:s migrationsavtal och öppnar upp landets gränser på vid gavel. Det är för övrigt märkbart tyst från svensk media i ämnet, trots att ärendet hastar och tiden tickar iväg! Söndagar brukar vara utmärkta dagar för djupgående artiklar, men i Sverige ser man till att avtalet och dess påverkan på landet samt dess invånare smygs under radarn. Det är rent bedrövligt att man i ett demokratiskt land vägrar att ta debatten om ett så viktigt avtal!

Det är ingen hemlighet att många svenskar redan före valet planerade att lämna landet om vi inte fick det efterlängtade regeringsskiftet som landet så väl behöver och nu när FN-avtalet står redo att skrivas under om tre veckor börjar folk på allvar göra slag i saken.

Men alla har inte de ekonomiska eller praktiska resurser som krävs för att kunna flytta från Sverige, därav blir återigen klassklyftorna synliga – de som kan flytta och lämnar det sjunkande skeppet samt övriga som blir kvar i misären som kommer att sprida sig över landet inom bara några år. Redan nu ser vi dock hur många kommuner håller på att duka under på grund av de betungande ekonomiska problemen som kommer i kölvattnet av en mycket ogenomtänkt politik.

Men det värsta är att man trots att man sitter med facit i hand, ändå fortsätter att stoppa huvudet i sanden – det är sanslöst! Förlorarna är så klart svenska folket som kan kyssa såväl sin välfärd som pensionen farväl – för att inte tala om våra barns rätt till en trygg framtid!

Så vem är den stora vinnaren? Så klart våra giriga politiker och myglande tjänstemän som är den nya svenska adeln! Forna politiker som satte en heder i att arbeta för folkets väl och ve, vrider sig som aldrig förr i sina gravar när de ser hur illa dessa välbetalda översittare hanterar ett helt lands öde. Dessa obevekliga kvinnor och män tvekar inte en sekund över att kliva på de svagaste i samhället så länge man får makt – vissa går så långt att de försöker skylla besluten på sina barn. Det är ett dyrköpt inflytande, men livet är till för att levas!

De kommer att få känna på folkets vrede i nästa val säger många, men fyra år är en lång tid och svenska folket glömmer lätt, se bara på det senaste valresultatet – inte gjorde gemene man sin hemläxa och tog reda på vad de olika partierna gjort under den senaste mandatperioden.

Folkets vrede borde däremot komma nu och i ett normalt funtat land hade tusentals personer tågat på gatorna och krävt sin rätt! Men det här är Sverige 2018, där vi tiger still och knyter näven i fickan!

6a00d8341c595453ef0148c717a634970c-800wi

En reaktion till “De som kan flyr landet – resten stannar kvar och blir överkörda gång på gång!

 1. Jaaaa, det blir Spanien.
  Sverige är slut kört.
  Skall köpa en Road King och köra sakta via Normandien och över Pyrenerna ner till gibraltar sundet och där skall jag leva och dö.
  Slut.
  Vill någon köpa min gamla trotjänare Softtail 98. Bra kap. Billigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s