Flytta om du kan, eller bit ihop och bida din tid!

Efter att ha sovit på saken, inser jag att känslan från gårdagen fortfarande sitter i och därför blir det varken nyheter eller piffiga krönikor denna morgon – enbart ett torrt konstaterande att det just nu inte finns något att göra förutom att acceptera nederlaget och avvakta tills syndafloden är här.

Vad spelar det egentligen för roll att andra länder går i bräschen genom att bekämpa kvinnoförtryck, införa nya lagar och förbud samt mer strikt migrationspolitik när vi själva ändå står kvar och trampar på samma ställe? Vi är en liten klick som imponeras och avundsjukt ser på, medan övriga drönare fortsätter leva i förnekelse och är tillfreds med det. Till slut blir man trött på att se hur så många andra länder har kloka ledare, medan vi själva har förärats med sämsta möjliga avskräde.

Men det man blir mest trött på är att se hur majoriteten av den svenska befolkningen fortsätter att leva som vanligt utan att bry sig ett dugg om att landet håller på att gå i bitar. Antingen vet de inte eller så bryr de sig inte – skulle de komma i närheten av verkligheten så förnekas detta snabbt och man kastar sig tillbaka in i filterbubblan på studs, trygg med allt som mainstream media matar dem med. Man drar inte paralleller mellan samhällets förfall och barnens framtid, utan lever livet här och nu där man känner sig nöjd och trygg med tanken på att det drabbar inte mig.

Den politiska cirkusen i Rosenbad som snart har pågått i tre månader borde ha fått gemene man att inse att de som sitter vid köttgrytorna saknar både kompetens och kurage, men folk rycker bara på axlarna och går vidare med sina liv. De har det för bra och för bekvämt för att det ska svida i skinnet och ge dem ett hårt uppvaknande!

Det är märkligt att i kommunerna ute i landet går det utmärkt att samarbeta med Sverigedemokraterna i olika konstellationer, men inte på riksnivå – där är det fortfarande kalla handen. Om våra politiska ledare tror att deras ställningstagande ska inge förtroende så är de helt ute och cyklar – deras agerande har istället spätt på politikerföraktet enormt och de framstår som riktigt inkompetenta samt trångsynta!

Hela nästa vecka kommer att präglas av fokus på huruvida Jan Björklund och Annie Lööf kommer att nafsa åt sig de köttben som Socialdemokraterna kastar åt dem. Det borde egentligen inte ta 10 dagar att spåna kring det, utan självklart kommer de att hugga in! Varför skulle de tacka nej när alternativet är en högerstyrd konservativ regering med stöd av SD, vilket är Lööfs och Björklunds mardröm?

Därför anser jag att talmannens beslut att ha omröstning om Stefan Löfvén som statsminister är början till slutet och jag har i tanken redan ställt in mig på att det blir fyra år med rödgrönt förfärligt styre, med Lööf och Björklund som överbetalda ministrar med fokus på att välkomna hela världens ekonomiska migranter till lilla Sverige som rullar ut röda mattan och erbjuder dem ett bidragssmörgåsbord utan dess like! De riktiga flyktingarna som sitter fast i konflikthärdarna kommer även fortsättningsvis att lämnas till sitt öde, eftersom vi har fullt sjå med att hjälpa människor som ”flyr” från fattigdom. Medan andra länder sätter fokus på att hjälpa människor på plats i deras hemländer eller närområden, fortsätter Sverige intala sig själva att det är mer hedervärt att hjälpa de som har pengar och kraft att ta sig över halva jordklotet – att det sker på bekostnad av landets egna medborgare, särskilt barn och äldre är irrelevant i sammanhanget!

För alla er som oroar er över anarkin som råder på våra gator från norr till söder, så får ni nog räkna med att det kommer att bli än värre. Stefan Löfvéns plan är som bekant att satsa pengar på att utbilda fler poliser, men att det tar flera år innan de är redo för yttre tjänst samt att människor inte direkt står på kö för att hänge sig åt polisyrket lär sätta en del käppar i hjulet. Socialdemokraterna vill också satsa flera miljoner på att rusta upp utanförskapsområdena så att det t.ex. blir mer färgglada bostadshus, för då tror man att utanförskapet och rekryteringen till kriminella gäng kommer att minska.

Som jag ser det finns det bara tre alternativ för oss som kämpar för att våra barn ska få en bättre framtid och som använt vårt enda demokratiska vapen genom att rösta för förändring, men insett att vår röst inte var värd ett jota:
1. Flytta från Sverige om Du har möjlighet.
2. Acceptera nederlaget och bida Din tid – till slut slår det tillbaka.
3. Kliv tillbaka in i filterbubblan och sov vidare till nästa val.

Jag satsar på mittenalternativet! Visst borde vi gå ut på gatorna och låta ropen skalla – det hade varit det mest naturliga – men när man bor i ett land där allt för få människor har insikten om vad som håller på att hända samt vad vi behöver göra och det är omöjligt att nå ut till den stora massan tack vare att mainstream media stänger alla dörrar, så måste man inse sina begränsningar.

Det betyder inte att jag ger upp, utan jag vill bara sätta ord på mina känslor för dagen!

relly.jpg

12 reaktioner till “Flytta om du kan, eller bit ihop och bida din tid!

 1. Tragiskt.
  Detta land har verkligen bäddat för kaos och det kommer sluta illa.
  Bara lite märkligt att så många väljer att inte se eller fundera över vårt tillstånd.
  Men tack för ditt engagemang och vi får kämpa på.
  Vänliga hälsningar Tobbe.

  Gillad av 3 personer

 2. Ta ett träningspass så att du kan komma tillbaka som den flirtkula som vi är vanda vid att se dig! Eller rivningskula som du ibland känner dig som.Det är på gott och ont att ha förmågan att se.

  Gillad av 2 personer

 3. Att flytta?
  Vart någonstans?
  Förutom f.d. Östeuropa är det samma elände överallt. Tyskland, Nederländerna, Storbritannien, Frankrike, Österrike…. Kriminella politiker, kulturberikning och sovande befolkning vart man än tittar.

  Gillad av 1 person

   1. Tror du att du är välkommen där?
    Jag läste att Ungern (tror jag) vill redan avvisa tyskar och fransmän som flyttar dit.
    Och vem säger att dessa länder inte får andra problem om nationalismen blir till diktatur?

    Gilla

   2. Dessutom är Schweiz redan knökfull och svindyrt. Och man är inte riktigt välkommen där heller.
    Har en kompis där som hjälpte och aviserade mig förra året när jag hade samma tankar.

    Gilla

  1. Allt sedan 11 september har USA satt press på världens länder att stifta lagar mot penningtvätt för att främst hindra terrorister från att finansiera terrordåd.Det innebär att det numera är nästan omöjligt att ens öppna ett bankkonto i andra länder.Schweiz som tidigare har varit en fristat för folk och pengar har numera en ytterst restriktiv politik mot utlänningar och mot utländskt privat kapital.Så att flytta får hållas på drömstadiumet,få vill ha oss.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s