FN:s migrationsavtal framstår som bindande trots allt!

Ungerns utrikesminister Peter Szijjártó levererar som alltid ord och inga visor baserade på fakta! Igår kommenterade han FN:s omdebatterade migrationsavtal på en presskonferens och menade att migrationspakten är designad för att legalisera illegal migration.
-”Det här är helt oacceptabelt och skadar medlemsländernas suveränitet, inklusive Ungern. Den ungerska regeringen anser att FN:s migrationsavtal är ett extremt partiskt pro-migration dokument, som är skadligt och farligt. FN är på väg att göra samma misstag som EU, som har baserat sin migrationspolicy på obligatoriska invandrarkvoter. FN:s plan är ännu mer farlig eftersom det är ett globalt initiativ, vars påverkan kommer att bli större än en kontinental politik och utgör en risk för hela världen. Påståendet om att dokumentet inte är bindande klingar falskt, eftersom ordet ”obligatorisk” nämns i avtalet 80 gånger.
Avtalet säger till exempel att länder bör åtaga sig att informera miganter om migrationsrutter och driva informationskampanjer för personer som vill lämna sina hemländer. Det kräver också att länder ska hjälpa migranter att återförenas med sina familjer.
Enligt detta dokument kommer länder inte att kunna hålla migranter ansvariga för att de samarbetar med människosmugglare, trots att de korsar gränsen illegalt. Samtidigt måste länder erbjuda samma service till migranter som de gör åt sina egna invånare.
Ett icke bindande avtal skulle inte insistera på nationella handlingsplaner. Det är fullkomligt kristallklart att det globala migrationsavtalet, precis som de ursprungliga obligatoriska invandrarkvoterna, skulle bli en referenspunkt och en bindande grund för domar i internationell rätt.
Ungern har beslutat att inte deltaga i avtalsprocessen i syfte att göra det klart att dokumentet inte är bindande överhuvudtaget. Europa måste göra allvarliga ansträngningar för att skapa blandade samhällen och att göra människor mer avlägsna från sina egna kulturella, juridiska och religiösa identiteter. Vi vill till exempel fira jul och kalla det jul som vi alltid har gjort.”
Mycket oroväckande analys av den briljanta Szijjártó. Skriver Sverige på detta förödande avtal som indirekt är bindande så tror jag att vi kommer att få mycket stora problem framöver. Vi har redan stora svårigheter att ta hand om de som redan finns i landet och att ge utrymme åt ännu fler migranter som ska ha del av kakan är inte gångbart!
Att det bara är Sverigedemokraterna som förstår allvaret i situationen säger en hel del om övriga partiers agenda.
fn.jpg
Annonser

3 reaktioner till “FN:s migrationsavtal framstår som bindande trots allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s