Tillsammans är vi starka och kan göra skillnad!

Efter många timmars kämpande gav vårt hårda arbete till slut frukt och jag vill passa på att rikta min tacksamhet till alla er därute som hjälpt till att dela min text om FN:s migrationsavtal via sociala medier, såväl som att prata med människor!

Efter att Norra Skåne publicerade min text om avtalet i måndags, sade någon att det här kanske blir en isbrytare och det kan vi nog vara överens om nu när Expressen till slut fick ändan ur vagnen och skrev om avtalet igår samt att det äntligen ser ut att vara på tapeteten i riksdagen som sig bör.

Tack till Carl-Johan Bauler på Norra Skåne som vågade gå mot strömmen och tack Cilla Åkerström som tipsade om maildressen till den M-politiker som var ansvarig för Sveriges hållning i frågan samt tack till alla som delat texten vidare!

På Facebook har upp mot tusen personer reagerat och delat texten och här på bloggen har över 8.650 personer, från världens alla hörn – även om de flesta kommer från Sverige, läst texten som jag lade ut för en vecka sedan och faktum är att alla inlägg jag skrivit om avtalet har legat högt i statistiken de senaste veckorna, så nog har det funnits intresse.

Även om risken är stor att Sverige ändå kommer att skriva under avtalet, eftersom vi riskerar att återfå Stefan Löfvén med anhang vid köttgrytorna i fyra år till nu när quislingarna i L och C indikerat att de stödjer en S-regering, så har vi ändå kämpat för demokratin och fått lön för mödan. Många bäckar små… som det heter!

Det viktigaste för mig var att i första hand få upp ämnet på agendan och genom debatt i riksdagen även få ut informationen till folket. Vi ska inte acceptera att etablissemanget tiger ihjäl viktiga frågor och försöker utnyttja det faktum att stora delar av landets befolkning befinner sig i dvala!

Nu vet vi att SD är det enda partiet som säger nej till avtalet och att M vill ha mer kött på benen innan dagen D samt att de motsätter sig att Sverige skriver under något som man inte vet vad det innebär. Förhoppningsvis leder det här till den viktiga diskussionen i riksdagen som alla länder bör ha när det handlar om beslut som påverkar ett helt land och dess befolkning! Det är inte för inte som elva länder hittills dragit sig ur avtalet.

Nu spelar talmannen en viktig roll när han idag ska meddela hur han går vidare med regeringsbildningen. Får Stefan Löfvén uppdraget är jag rädd att klockan klämtar för oss, men vågar Norlén åter ge uppdraget till Ulf Kristersson ger det oss andrum.

Jag tycker det här är bevis nog för att vi har makt att förändra om vi bara går samman och sätter press på etablissemanget. Folket har större makt än man tror och det handlar bara om att våga ställa sig upp och ta bladet från munnen – tillsammans kan vi flytta berg!

Ha en bra fredag där ute och fortsätt kämpa för det ni tror på!

 

moder.jpg

En reaktion till “Tillsammans är vi starka och kan göra skillnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s