Det är sannerligen en svart fredag!

Idag är det ”Black Friday” och erbjudanden om varor till försäljning skriks ut till höger och vänster. Men faktum är att det är en svart fredag i ordets rätta bemärkelse, för i och med talmannens beslut idag om att låta Stefan Löfvén prövas som statsminister har vi i princip förseglat vårt öde.

Trots att Annie Lööf och Jan Björklund tidigare medverkat till att avsätta Stefan Löfvén, så har man nu proklamerat att man stödjer en S-regering. Troligen har de blivit lovade ministerposter i den nya regeringen och därför gått med på att sälja ut sig själva. I princip känns det som att hela valet var riggat och att det bara har varit en enda lång transportsträcka fram till att återinföra Stefan Löfvén på statsministerposten. Miljöpartiet och Vänsterpartiet lär garanterat stötta S-regeringen framför en konservativ högerregering så jag ser tyvärr inga som helst hinder för Löfvéns framfart.

Tvi vale för att Lööf och Björklund ska få kröna sina karriärer med ännu en ministerpost – är det någon som inte har gjort sig förtjänt av detta så är det dessa två stollar!

Igår framkom det att Sverige kommer att skriva på FN:s migrationsavtal såvida vi inte får ett regeringsskifte och nu när allt talar för att så inte blir fallet, verkar det tyvärr inte som att det går att stoppa. Att avtalet inte skulle vara bindande är bara dimridåer från regeringens sida – ordet obligatorisk används 80 gånger i dokumentet och med tanke på hur avtalstexten är utformad är det uppenbart vad man avser.

Det var så här folk ville ha det låter det från många, ja det är möjligt att det är så illa ställt med befolkningen att de inte vet vad de bidragit till, men det känns ändå mycket tungt att veta att framtiden helt plötsligt ser mycket mörkare ut.

Denna fredag är svart som natten och jag kan tyvärr inte erbjuda några halmstrån att hålla fast vid! Det skulle möjligtvis vara om Liberalerna går emot sin partiledare och väljer att rösta mot Löfvén som statsminister, vilket känns ytterst osäkert.

Det är nu vi behöver en frälsare som jagar bort mörkret och sprider hopp, men vart denna ljusbärare ska finnas är det ingen som vet.

Folket har återigen förlorat mot överheten, men majoriteten har inte en blekaste aning om hur man blivit blåst och vilka konsekvenser det kommer att få på våra barns framtid!

20181123_121010.jpg

En reaktion till “Det är sannerligen en svart fredag!

  1. Oavsett vilken av Bilderberggruppens lakejer, Lööf eller Löfven, som får utgöra galjonsfigurer för fortsatt DÖ-politik så saknar det betydelse. SD kommer fortsätta att öka i popularitet… och säkerligen också besöka Bilderberggruppen, eftersom de också är ett högerparti, om ännu inte landsförrädare, fastän de helt tydligt vill gynna sig själva och den övre eliten i Sverige, men utan att helt förstöra Sverige.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s