Quislingarna i SD Ystad säljer ut kommuninvånarnas välfärd!

Fick precis höra att Kommunstyrelsen i Ystad idag röstat igenom att ge startbesked till hamnutbyggnaden i alla fall, trots att M+KD+L motsatt sig beslutet!

Det var Sverigedemokraterna som fällde avgörandet genom att rösta för att kasta pengarna i sjön tillsammans med S+C+V.

Jag blir så förbannad och besviken! Grattis alla Ystadbor, då vet vi vad som väntar nu – 15 år med höjda skatter, indragning av välfärden, om möjligt ännu sämre sjukvård, skola och äldrevård samt ännu fler lastbilar som ska köra genom staden.

Jag är så glad att jag inte röstade på SD i Ystad – bedrövligare politiker får man väl leta efter! Hur kan de rösta med vänsterblocket, trots att det vet att det kommer att bli sämre för kommunens invånare som dessutom tvingas stå för notan? Ystads kommun är redan i topp bland de mest skuldsatta kommunerna i landet och ändå väljer man att öka på minussaldot – man tror inte att det är sant!

Men inte nog med det, för på nästa Kommunfullmäktigemöte ska man rösta om budgeten för 2019 och SD överväger att lägga sin röst på S+C även där – jag tror inte mina öron och ögon!

Det ska dessutom tilläggas att Socialdemokraternas starke man i Ystad har skrivit flertalet insändare i lokaltidningen där han brunsmetat både SD samt deras väljare genom att kalla dem för både rasister och nazister, men det verkar inte heller ha påverkat SD-gruppens beslut. BEDRÖVLIGT!

http://www.ystadsallehanda.se/article/beslut-om-nya-farjelagena-vi-kor-utan-moderaterna/?fbclid=IwAR1Ow7xTU67iG7Lt1cCLDpi4i4OPoy6qty8Kw5-JafxqsS4Pd77jyawR9pw

båt

 

Annonser

6 reaktioner till “Quislingarna i SD Ystad säljer ut kommuninvånarnas välfärd!

  1. Här i Hbg är det inte bättre. Kommunens starke man, moderaten Peter Danielsson, har höjt sin lön med 15000/mån! Samtidigt har man dragit in all ekonomisk hjälp till hemlöshet, att man inte ens kan bjuda hemlösa på det traditionella julbordet!!!
    Hbg har den sämst skötta äldrevården i landet!
    Här satsas bara på sådant som renderar kulor till kommunkassan! Helsingborg är en skandal rakt igenom!

    Gillad av 1 person

  2. Jag var i Ystad för några dagar sedan och det första som slog mig var hur illa det luktar i er stad.I öster står en stank av plast och fortsätter man västerut övergår lukten i dieselavgaser.Det är inte klokt atr bygga bostäder närmare och närmare miljöfarliga verksamheter.Ystad har mycket dålig luft.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s