I Indien har man fortfarande problem med att små flickor utsätts för våldtäkt och mördas!

Trots att Indiens regering nyligen antagit en lag som innebär att våldtäkter på barn under 12 är ger dödsstraff, förekommer det fortfarande fall där små barn utsätts för brutala våldtäkter samt mördas.

Idag rapporterade polisen om en arbetslös 20-årig indisk man som nu har erkänt att han under de två senaste åren har våldtagit och dödat minst nio flickor i åldrarna 3-7 år i huvudstaden New Delhi samt tre andra städer.

Fallet sätter fokus på det stora antalet flickor som rapporteras försvunna varje år i Indien och väcker frågan om polisen har tillräckligt med resurser för att utreda sådana här brutala sexualbrott.

Mannen arresterades i måndags anklagad för att ha våldtagit och dödat en 3-årig flicka den 11 november i ett slumområde i staden Gurugram, som är mest känd för sina flashiga varuhus och lyxiga lägenheter och gränsar till Delhi. Erkännande av de andra dåden följde kort därefter.

Polisen har kopplat tre fall med döda barn till den unge mannen och håller på att utreda resten.

Enligt en av kriminalinspektörerna som leder utredningen, brukade mannen först bryta benen på offren innan han våldtog dem och efteråt mördade han dem. Han siktade in sig på unga flickor i behov av mat och lockade dem till sig genom att erbjuda godis eller pengar, för att sedan föra bort dem.

https://english.alarabiya.net/en/News/world/2018/11/21/Jobless-Indian-man-says-he-raped-and-killed-9-children-police.html

india

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s