Finland vet inte vad de ber om!

Enligt en ny prognos från Statistikcentralen i Finland så kommer landets befolkning om 17 år att börja minska på grund av för lågt barnafödande. Nu menar experter att lösningen är fler invandrare och i Statistikcentralens prognos räknas med en nettoinvandring på 15.000 personer per år.

Har vårt grannland möjligen blickat mot sina grannar i väst och sett hur bra det har gått för till exempel Sverige och Danmark? Vi dras också med prognoser om att för få barn föds och idiotidén att börja med ett folkutbyte har definitivt inte slagit väl ut – särskilt inte när man som i Sveriges fall tagit in alldeles för många på allt för kort tid och nu står med skägget i brevlådan.

I Danmark har det precis kommit ut en ny bok med titeln ”Experimentet som slog fel”, där man kommit fram till slutsatsen att invandringen har gjort Danmark till ett fattigare, mer osäkert samt mer polariserat land. Den boken kanske ”experterna” i Finland borde läsa innan man slår på stora trumman!

Kristina Lindström, professor i hållbar utveckling vid Helsingfors universitet, lyfter fram en annan intressant aspekt.
-”Om man tänker på klimat och hållbarhet konsumerar vi i Finland väldigt mycket. Ur den synvinkeln är det inte alls så illa att vi inte är så många.”

Varför tänkte inte Miljöpartiet i Sverige i dessa banor istället för att propsa på öppna gränser och allt till alla?

Jag tycker att Finland ska ha lite is i magen istället för att låta globalisternas agenda förgöra landet som vi själva är ett bra exempel på.

En annan intressant fråga är varför man inte satsar på en bättre familjepolitik istället för att importera människor från andra länder så att de kan föda barn? Det finns en anledning till att det föds färre barn och det borde nissarna i Rosenbad ha funderat på innan de köpte George Soros-planen rakt av!

Å andra sidan kan det bli vår nya tillflyktsort när det är dags att lämna det sjunkande skeppet Sverige – svenskar emigrerar till Finland och ser till att nya barn föds!

https://www.hbl.fi/artikel/experter-eniga-invandring-ar-losningen-for-finland-nar-farre-fods/

fin.jpg

 

Annonser

2 reaktioner till “Finland vet inte vad de ber om!

  1. Det är ironiskt att västvärlden länge velat minska barnafödandet i utvecklingsländerna när det nu visar sig att det kanske blir befolkningen i väst som drastiskt minskar och på så sätt förlänger jordens resurser.Naturligtvis är det naivitet eller,än värre,okunskap när professor Lindström tror att det kommer att bli en stadigt minskande befolkning i Finland.Naturlagarna(som man lärde sig om redan i tvåan på lågstadiumet) säger att allt strävar efter utjämning och det säger sig själv att varenda bördig fläck på jorden kommer att återbefolkas.En minskande befolkning inom ett avgränsat geografiskt område är givetvis ett stort problem ur försvarssynpunkt.Man är helt enkelt färre som kan slåss och försvara sitt område.

    Gilla

  2. Det som borde göras i de nordiska länderna är följande: Höj barnbidraget till 3000:-/mån.
    Ta bort barnbidrag och föräldraförsökring för muslimer och afrikaner. Behövs det för att öka nativiteten så
    höj bidraget ännu mer. Samt en uppmaning från politiskt håll att föda fler inhemska barn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s