Vi fortsätter att göra journalisternas arbete och sprida ordet!

Tack alla ni som hjälpt till att dela detta viktiga dokument om FN:s migrationsavtal både på sociala medier och här på bloggen! Svensk media må göra sitt bästa för att hindra oss från att sprida informationen, men tillsammans kan vi göra mycket för att sätta käppar i etablissemangets hjul och göra andra medvetna om vad som håller på att hända. Jag noterar att över 2.100 personer hittills har läst texten här på bloggen och den har också delats flitigt på Facebook. Även om trafiken mestadels är från Sverige så är det en hel del besökare från andra länder som vill läsa om detta, för det är verkligen av vikt för hela kontinenten – inte bara Sverige.

Igår deklarerade även Estland att man inte kommer att skriva på avtalet och jag är övertygad om att flera europeiska länder kommer att dra sig ur de här sista tre veckorna – förutom Sverige så klart! Jag tror vi alla får förbereda oss på att Wallström eller någon annan klåpare kommer att stå redo med en penna när det är dags och DÅ kommer tidningarna att skriva om det eftersom det är viktigt att svenska folket förstår och tar till sig att Sverige faktiskt gör en ”humanitär insats” genom att öppna både dörrar och plånböcker på vid gavel!

För alla er som tidigare inte velat tro på att vi har statsstyrd media i Sverige, så borde det här vara en väckarklocka! Det framgår hur tydligt som helst att detta inte är något som journalisterna skall skriva om och att svenska folket skall fortsätta vaggas in i en falsk trygghet med hjälp av dimridåer. Detta visar också på vikten av tillgång till fri media – något som Socialdemokraterna för övrigt är i full gång med att strypa genom sina censurregler.

Man blir numera mörkrädd av att bo i Sverige och det är omöjligt att sia om hur våra barns framtid kommer att te sig, men att den ser mörk ut tror jag att vi alla kan vara överens om och det är våra falskspelande politiker som bär ansvaret för detta fullt ut samt tyvärr en befolkning som inte har kapaciteten att sticka hål på filterbubblan!

Det enda vi kan göra är att fortsätta skriva, sprida och prata med våra medmänniskor. Kämpa på därute – våra barn kommer att tacka oss en dag för att vi inte höll tyst!

https://jennypiper.blog/2018/11/16/i-sverige-ar-det-uppenbart-att-man-har-en-plan-om-att-lata-svenska-folket-forbli-ovetande-om-fns-migrationsavtal/?fbclid=IwAR1p0HZNRnFVrSCYdKHhVRheXllKiUM3EKIqu14dVuEKGJT7iisw16-94yU

 

cencur

Annonser

2 reaktioner till “Vi fortsätter att göra journalisternas arbete och sprida ordet!

 1. Jag är förvånad att reaktionerna på detta spektakel inte är större! Som att folk inte fattar vad som håller på att hända! Och det är väl just det som politikerna vill ha, inga reaktioner förrän allt är spikat och klart! Sverige är väl ett av få länder som skriver på detta avtal, i lönndom!

  Gillad av 1 person

 2. Bra att svenska folket får veta
  Vad som står i dokumentet.
  Men det konstigaste är att inget av dom etablerade medier
  Har tagit upp det i nyheterna.
  Vad är FN agenda 2030 för något?.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s