Slovakien är ensamma i EU om att inte ha en enda moské i landet och man erkänner inte heller religionen Islam!

Slovakien är den enda EU-medlemsstaten som inte har en moské i landet. Tidigare försök att få bygglov har stoppats av politiker.

Landet erkänner inte Islam som en religion och har endast några tusen muslimska invånare. Islam får inte läras ut i skolor och de 5.000 muslimer som bor i landet, mestadels från Europa, är inte officiellt erkända som en folkgrupp. De representerar enbart 0,1% av befolkningen. Detta har orsakat stora svårigheter för de som utövar religionen i landet. Bland annat får de inte lov att ha officiella imamer, fira muslimska bröllop eller mottaga finansiella bidrag från staten – rättigheter som 18 andra erkända religioner får åtnjuta.

Enligt vissa politiker i landet är islam ett allvarligt hot.
Andrej Danko, MP:
-”Islamiseringen börjar med kebab och i Bratislava har det redan börjat. Så förstå vad som kan hända om fem till tio år.”

Som ett resultat av migrantvågen år 2015, har situationen komplicerats ytterligare för landets muslimer eftersom Slovakien använde sin brist på moskéer som ett argument för att inte acceptera migranter.

Om de vill veta vad som händer efter fem till tio år så rekommenderar jag ett studiebesök i Sverige!

Även om jag inte förespråkar att förbjuda islam i Sverige, så tycker jag att det är enormt svagt av landets politiker att de har låtit islamiseringen av landet pågå så länge utan att ha vågat sätta ned foten. Vi måste sätta stopp nu och kräva att de muslimer som väljer att bo här lever sekulariserat och utövar sin religion privat – det vill säga inga fler moskébyggen eller koranskolor, förbjud religiösa friskolor, böneutrop samt kvinnoförtryckande klädsel på skolor samt gator och torg, låt försäljning av burkinis och separata badtider bli ett minne blott.

Det finns mycket mer att göra, men vi måste börja någonstans och det måste ske nu! Att ge Annie Lööf sonderingsuppdraget och försöka bilda ännu en rödgrön regering som vurmar för fortsatt islamisering var ett stort misstag och det föranleder misstanken att talman Norlén är ute efter att bilda en ny Decemberöverenskommelse.

https://www.nouvelordremondial.cc/2018/11/12/la-slovaquie-refuse-completement-lislam-et-nautorisera-pas-la-construction-dune-seule-mosquee/?fbclid=IwAR346CIO7UNj1-gs9dGfdVemVknUIKF2oYRuSwcVJx2wKA-DmMoenaaBTD4

isla.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Slovakien är ensamma i EU om att inte ha en enda moské i landet och man erkänner inte heller religionen Islam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s