FI pekar finger åt SD utan att först sopa framför sin egen dörr!

Debatten om Sverigedemokraterna fortsätter i lokalpressen och i lördags skrev en företrädare för Feministiskt Initiativ i Simrishamn en replik till mig, där hon menade att jag framstod som okunnig eftersom jag försvarade ett parti med starka nazistkopplingar som hon hävdar vill avskaffa demokratin, kväva fri press, minska jämställdheten och nedmontera välfärden.

Idag publiceras min replik.

REPLIK TILL MARGARETHE MÜNTZINGS (FI) INSÄNDARE I YSTADS ALLEHANDA DEN 10 NOVEMBER

Att Du fått mottaga nedsättande kommentarer från andra politiska företrädare är helt oacceptabelt och något som de flesta partier behöver arbeta med! Att spotta på SD, kalla de för diverse okvädesord och jämställa deras partiledare med Hitler är inte heller ok. Vi måste klara av att föra en sansad debatt som vuxna människor, utan att peka finger och stämpla människor med nedsättande epitet bara för att vi inte hyser samma åsikter.

Du gör det klassiska misstaget att peka ut SD som ”nazistiskt” samtidigt som Du hänvisar till deras partiprogram, men utan att specificera vad Du syftar på. Jag har läst deras partiprogram och där finns varken något rasistiskt eller nazistiskt. Du saknar således belägg för Dina påståenden som inte kan klassificeras som något annat än misstolkningar i kombination med Dina personliga värderingar som inte överensstämmer med SD:s, varpå Du försöker döda debatten genom att dra nazistkortet.

Du insinuerar att SD vill avskaffa demokratin, kväva fri press, minska jämställdheten och nedmontera välfärden, men Du kan inte precisera ett enda exempel på att så är fallet och så länge Du inte kan presentera fakta så finns det ingen kritik att bemöta.

Demokratin är i princip redan död och vi lever i en demokratur – det räcker med att betrakta hur våra folkvalda behandlar väljarna.

S har ägnat de senaste åren åt att demolera välfärden och de försöker även driva igenom censurlagar som skulle påverka fri media och strypa yttrandefriheten rejält – Du kanske blandar ihop partibeteckningarna?

Fi driver tillsammans med S på för minskad jämställdhet genom att ni välkomnar radikal islam som kräver att kvinnor/flickor bär heltäckande klädsel, könsstympas och gifts bort som barn samt anser att homosexualitet är en sjukdom.

Fi förespråkar öppna gränser utan någon tanke på hur vi ska ta hand om alla och vem som skall stå för försörjningen. Ni motsätter er utvisning av dömda våldtäktsmän utan svenskt medborgarskap. Det är således en gåta för mig hur ni överhuvudtaget kan kalla er för feminister! Min uppfattning är att ert största intresse är att hata vita män.

Faktum är att det är Ditt eget parti med er låtsasfeminism som är det stora hotet och på tal om olämpliga uttalanden från politiska företrädare, så svarade Fi:s partiledare Gita Nabavi så här på frågan om inte Akilov bör utvisas: ”I sånt fall kanske vi skulle utvisa alla som begår brott och alla som mördar”. Er före detta partiledare Viktoria Kawesa dömdes för misshandel och anklagas för plagiat. Men visst är det alltid lättare att peka finger åt andra istället för att se om sitt eget hus!

http://www.ystadsallehanda.se/insandare/insandare-inget-rasistiskt-eller-nazistiskt-i-sds-partiprogram/

3 reaktioner till “FI pekar finger åt SD utan att först sopa framför sin egen dörr!

  1. Fi:s ideoligi är ju som den är men deras företrädare från topp till lokalt är ofta en sorglig historia.Jag råkar följa en Fia som driver två bloggar,en anonymt och en där hon företräder FI.På den anonyma bloggen är hon så sjuk så sjuk och lider av utmattning men på den andra är hon en glad och aktiv typ som åker land och rike runt för att föreläsa och företräda Fi.Båda bloggarna kompletteras med bilder som bekräftar å ena sidan en sängliggande svårt deprimerad människa och å andra sidan en frisk och aktiv människa.Vilken bild som stämmer vet jag nte men samma dag som hon och hennes dotter åkte på föreläsning till Norge rapporterade hon sjukdom och utmattning på den anonyma bloggen.
    I mina ögon en samhällsparasit som på ett oärligt sätt tillskansar sig pengar från de som verkligen behöver och lurar oss som i god tro fortfarande mer eller mindre bidrar till det solidariska samhället.
    Fi huserar en bunt skojare,det är ett faktum..

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s