Radikal islam infiltrerar samhället genom skolor och moskéer tack vare ekonomiska bidrag från både Saudiarabien och Qatar!

Det är inte ofta man ser det, men ibland gör MSM bra grävjobb och Svenska Dagbladet har den senaste tiden producerat flera bra artiklar rörande radikal islams utbredning i landet, där man pekar på farorna med att ignorera extremismen på det sätt som vi i Sverige gjort under allt för lång tid.

Kvällens artikel var för en gångs skulle inte låst och handlar om hur kungahuset i Saudiarabien finansierar friskolor i Sverige i syfte att promota wahhabism som rättesnöre – en extrem inriktning av islam som förkastar alla andra tolkningar av islam, i synnerhet shiaislam. Dessa friskolor tar även emot statsbidrag i olika former och att vi med skattepengar skall bidraga till extremistverksamheter känns mycket fel, trots att vi indirekt gjort detta i alla år genom bistånd till palestinska terrororganisationer. 

Saudiarabien har också varit duktiga på att sponsra moskéer i Sverige, något som även Qatar kan ta åt sig äran av. De sistnämnda sprider för övrigt den andra extrema tolkningen av islam – nämligen salafism. Detta har våra kommunpolitiker varit fullt medvetna om innan man röstade igenom ett godkännande av alla dessa sponsrade moskéer, precis som man även haft fakta på hand om att dessa moskéer är erkända rekryteringsplatser för nya jihadister. Ändå har rödgröna politiker från norr till söder gjort sitt bästa för att öppna dörren för radikal islam, vilket är helt förkastligt! Samtidigt ser man hur antisemitismen ökar i landet, men istället för att ta tjuren vid hornen så skyller man hellre på ett fåtal högerextremister i NMR.

Jag har fortfarande inte hört en enda journalist ställa ansvariga politiker mot väggen och Stefan Löfvén med anhang är väldigt duktiga på att peka med hela handen åt meningsmotståndarna utan att ha riktigt med kött på benen och kritisera dem för både det ena och det andra, men att se om sitt eget hus är minsann inte lika intressant!

Alla människor med sitt sunda i förnuft i behåll förstår att om man låter vänsterblocket regera i fyra år till så är det fara å färde att vänta inom många segment, men just radikal islams utbredning genererar enligt mig den största röda flaggan av dem alla!

https://www.svd.se/svd-avslojar-svensk-friskola-finansierades-av-saudiska-kungahuset

frskola

Annonser

2 reaktioner till “Radikal islam infiltrerar samhället genom skolor och moskéer tack vare ekonomiska bidrag från både Saudiarabien och Qatar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s